La Steaua a venit vremea "Fiarei"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Calificarea în Liga Campionilor reprezintă apogeul lui Lăcătuş ca antrenor După ce a fost criticat că acceptă amestecul patronului Gigi Becali în alcătuirea echipei, "Lăcă" s-a

Calificarea în Liga Campionilor reprezintă apogeul lui Lăcătuş ca antrenor

După ce a fost criticat că acceptă amestecul patronului Gigi Becali în alcătuirea echipei, "Lăcă" s-a descătuşat după victoria 1-0 cu Galatasaray: "Este rândul meu să vorbesc!"

Steaua s-a calificat pentru a treia oară consecutiv în grupele Ligii Campionilor, de data aceasta sub comanda antrenorului Marius Lăcătuş. Idolul fanilor stelişti a suportat critici repetate pentru jocul mai puţin spectaculos al echipei şi pentru că a acceptat amestecul patronului Gigi Becali în alcătuirea formaţiei.

"Unii au ieşit la televizor şi au început să vorbească de antrenorul <> . Am trecut peste multe răutăţi care mi s-au spus încă de când am fost adus la Steaua, dar cred că după această performanţă a venit şi rândul meu să vorbesc, este cea mai fericită zi din viaţa mea", a declarat "Fiara".

Lăcă a continuat: "Mă doare că unii încearcă să umbrească aceste rezultate şi discută în fel şi chip despre meseria pe care mi-o fac la Steaua". Fostul manager sportiv al clubului, Adrian Ilie, a ţinut să-l felicite pe Lăcătuş: "Această victorie este dovada faptului că Lăcătuş îşi face echipa singur şi că este un antrenor de calitate. A luat echipa de pe locul şapte şi a dus-o în grupele Ligii. I-aş da nota 10 cu felicitări!".

Trei antrenori români în grupele Ligii Campionilor

Antrenorul care a calificat Steaua anul trecut în grupele Ligii Campionilor, Gică Hagi, nu a fost prezent la meci, preferând să plece în Spania, în interes de afaceri. Marius Lăctătuş s-a alăturat lui Mircea Lucescu (Şahtior) şi lui Ioan Andone (CFR Cluj) şi, pentru prima oară în istoria Ligii Campionilor, în grupe vor fi prezenţi trei tehnicieni români.

De asemenea, şase jucători români evoluează în această fază pentru echipe din străinătate: Cristian Chivu (Inter Milano), Cristian Săpunaru (FC Porto), Răzvan Raţ (Şahtior Doneţk), Adrian Mutu (Fiorentina), Tiberiu Ghioane şi Florin Cernat (ambii Dinamo Kiev).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite