Steaua se vede cu titlul în buzunar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

din meciul cu Sportul. Campioana a scăpat de depunctare, iar titlul este tot mai aproape de Ghencea.Gigi Becali a venit foarte supărat la sediul LPF, convins că prezenţa sa nu va duce la o

din meciul cu Sportul. Campioana a scăpat de depunctare, iar titlul este tot mai aproape de Ghencea.
Gigi Becali a venit foarte supărat la sediul LPF, convins că prezenţa sa nu va duce la o înăsprire a sancţiunilor date de Comisia de Disciplină. După câteva minute a ieşit de la Ligă cu zâmbetul pe buze. "Nu m-am dus la Comisie, m-am dus direct la Mitică în birou. Dragomir a jurat cu mâna pe Biblie că va fi o judecată dreaptă. Va fi o decizie luată în unanimitate, cu 5-0. Mi-a zis că circulara UEFA nu intră în vigoare decât de pe 1 iulie", a precizat latifundiarul din Pipera. La puţin timp a părăsit clădirea şi Mitică Dragomir, care a spus că sigur Iosif Robi Urs va aduce în vederea Comisiei faptul că circulara nu este valabilă. "Steaua nu are cum să fie depunctată. Dacă ar fi în vigoare circulara, ar trebui depunctate şi Steaua, şi Rapid, şi Dinamo, din cauza galeriilor. Suporterii se pot educa cum am văzut eu în America, cu bâta sau cu puşcăria", a declarat Corleone. Preşedintele Rapidului, Dinu Gheorghe, nu era deloc mulţumit de decizia Comisiei de Apel, dar a precizat că clubul pe care îl reprezintă nu va mai face apel. "N-avem ce face, s-a menţinut decizia. Singura cale de recurs este Calea Moşilor", a menţionat "Vamă". Hotărârea comisiei prezidate de Constantin Son a fost adusă la cunoştinţă de prietenul lui Mitică Dragomir, Iosif Robi Urs. "Cu o decizie în unanimitate am respins atât apelul clubului Rapid, cât şi apelul Stelei şi am menţinut decizia anterioară. Nu am considerat că este ceva foarte grav, încât să stabilim campioana la masa verde", a declarat Urs, care a adăugat că nu crede că, dacă faci pe cineva cioară, îi restricţionezi dreptul de exprimare.

Dinamo a scăpat
În urma apelului făcut de clubul din ştefan cel Mare împotriva hotărârii Comisiei de Disciplină care a decis ca meciul cu FC Naţional să se desfăşoare cu porţile închise, alb-roşii au scăpat ieftin şi la propriu, şi la figurat. Ei nu mai trebuie să plătească amenda de 30.000 de franci elveţieni, rămânând doar cu o penalitate modică de 700 de euro, dar mai ales vor putea juca în faţa propriilor suporteri, însă într-un alt oraş. "Am solicitat, şi Comisia a luat în calcul, faptul ca noi să ieşim de sub incidenţa circularei UEFA şi s-au analizat datele de la meciul FC Argeş - Dinamo, fără a fi vorba de discriminare. Vom fi nevoiţi să jucăm împotriva Naţionalului în afara Bucureştiului, cea mai probabilă locaţie fiind Ploieştiul", a spus directorul sportiv al "câinilor", Constantin Dănilescu.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite