Steaua nu străluceşte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trupa lui Hagi s-a impus greu în faţa Ceahlăului. Arbitrul Colţescu a inventat un penalty pentru gazde Mai sunt doar două zile până la meciul-tur cu Zaglebie Lubin din turul doi

Trupa lui Hagi s-a impus greu în faţa Ceahlăului. Arbitrul Colţescu a inventat un penalty pentru gazde

Mai sunt doar două zile până la meciul-tur cu Zaglebie Lubin din turul doi preliminar al Ligii Campionilor, iar Steaua lui Hagi scârţâie. Nemţenii au condus cu 1-0 în Ghencea şi doar clasa lui Dică şi o eroare a arbitrilor i-a salvat pe roş-albaştri de la o mare ruşine.

O ruşine pe care Gigi Becali n-a mai suportat-o, motiv pentru care a părăsit loja şi a plecat acasă. "Nu suport să bag 12 milioane de euro în echipă şi să-mi dea gol Ceahlăul", a ţipat latifundiarul atunci când a tulit-o de la satdion. "Vreau doar să fiu lăsat să muncesc", i-a replicat Hagi, voalat, după finalul partidei de vineri seară.
Petre Marin, fundaşul roş-albaştrilor, a afirmat imediat după meci că regretă faptul că patronul Gigi Becali a părăsit stadionul în minutul 12, iritat că nemţenii deschiseseră scorul.

"N-am observat când a plecat, am fost concentrat pe teren, dar e mare păcat că nu a văzut golurile lui Dică. Ne-am creat foarte multe ocazii şi cred că puteam câştiga la o diferenţă şi mai mare", a spus Petre Marin. Bănel Nicoliţă a avut chiar simţul umorului: "A avut treabă, altfel nu ar fi plecat aşa repede".

Hizo, către arbitri: "Sunteţi penibili"

Viorel Hizo, antrenorul moldovenilor, a acuzat vehement maniera de arbitraj a brigăzii conduse de Sebastian Colţescu. "Am pregătit jocul foarte bine, însă alţi factori au influenţat rezultatul. Sunt supărat că baremul arbitrilor a fost mărit, în timp ce arbitrajul nostru este foarte bolnav.

Arbitrii n-au văzut că la Cernea se impunea o sancţiune disciplinară şi că o <> l-a lovit pe Iordache, căruia nici acum nu i s-a oprit sângerarea. Arbitrii şi-au cerut scuze la pauză pe tunelul spre vestiare şi eu le-am spus că sunt penibili. Jucătorii muncesc pe aceste călduri infernale, iar arbitrii influenţează rezultatul şi mai primesc şi 1.000 de euro pentru asta", a tunat Hizo.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite