Steaua a scăpat de Rapid şi dă de Dinamo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Stelei, Cosmin Olăroiu, vrea ca jucătorii săi să treacă peste euforia succesului din Cupa UEFA şi să se concentreze la maximum pentru meciul de foc din ştefan cel Mare. "Programul ne aduce în

Stelei, Cosmin Olăroiu, vrea ca jucătorii săi să treacă peste euforia succesului din Cupa UEFA şi să se concentreze la maximum pentru meciul de foc din ştefan cel Mare. "Programul ne aduce în faţa unui alt derbi, cel cu Dinamo, care este la fel de greu şi la fel de important. După entuziasmul de joi seară, Steaua trebuie să demonstreze că este o echipă mare, care să treacă repede atât peste bucurii, cât şi peste necazuri", a precizat Olăroiu, care are de gând să menajeze mai mulţi titulari în partida de duminică seară. Pe lista celor care ar putea rata derbiul campionatului se află Nicoliţă, Petre Marin şi chiar căpitanul Mirel Rădoi, care au acuzat probleme medicale după înfruntarea cu Rapid. La aceştia se adaugă mai vechii indisponibili Victoraş Iacob şi Gabi Boştină. După ce a fost în vestiarul Rapidului pentru a-i consola pe giuleşteni, tehnicianul Cosmin Olăroiu a declarat că ştie ce a fost în sufletul învinşilor. "Mie, sincer, mi-a părut rău de Rapid. Am fost şi eu fotbalist, şi în aceste momente grele ştiu cum e să fii în pielea lor. şi eu am pierdut un campionat în ultima etapă şi e foarte greu", a mărturisit Oli.
Imediat după partida cu Rapid, Cosmin Olăroiu şi-a manifestat speranţa că Steaua va beneficia de înţelegere la Ligă pentru a-şi mai amâna măcar un joc din campionat. Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a dat de înţeles însă că nu este de acord, spunând că nu crede că Middlesbrough îşi va amâna meciuri în Premier League. "Asta e părerea domnului Sandu. Noi nu am omorât pe nimeni, doar vrem să fim la meciurile cu Middlesbrough într-o formă corespunzătoare. Dacă pentru englezi nu este importantă Cupa UEFA şi nu amână meciuri, iar noi facem la fel ca ei, înseamnă că pentru noi, românii, competiţia e şi mai puţin importantă", a replicat Olăroiu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite