Steaua s-ar putea "ciocni" cu Mutu!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vicecampioana României, Steaua, poate întâlni pe Fiorentina în turul trei preliminar al Ligii Campionilor, dacă echipa lui Adrian Mutu obţine clasarea pe locul patru în Serie

Vicecampioana României, Steaua, poate întâlni pe Fiorentina în turul trei preliminar al Ligii Campionilor, dacă echipa lui Adrian Mutu obţine clasarea pe locul patru în Serie A.

Gruparea "Viola" se luptă pentru această poziţie cu AC Milan, iar duminica aceasta se va afla deznodământul.
În mod normal, dacă va avea câştig de cauză, Fiorentina, cu un coeficient de 40.934, va avea statut de cap de serie, la fel ca Steaua.

Totuşi, coeficientul este la limită, toscanii fiind ultimii pe lista capilor de serie, astfel că, în funcţie de configuraţia finală a clasamentelor din alte ţări, Fiorentina poate ieşi din urna favoritelor. Şansele unei astfel de mutări sunt mici, dar ele există.

Ţin pumnii Milanului

În cazul în care AC Milan va obţine clasarea pe locul patru, rossonerri vor fi sigurii capi de serie datorită unui coeficient solid (119.934). Steaua, cu un coeficient de 59.398, este pe locul şase dintre cei 14 capi de serie. Echipa din Ghencea ar putea înfrunta astfel proaspăta campioană a Turciei, Galatasaray.

Roş-albaştrii nu ar refuza un astfel de adversar. "De ce să ne fie teamă? O echipă care vrea să meargă în grupele Ligii Campionilor nu trebuie să aibă teamă, ci doar emoţiile specifice. Îl vor pe Hagi? Nu-i nimic, ar fi doar un antrenor român care s-ar întâlni cu un alt antrenor român îmtr-o mare competiţie" a spus preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite