Steaua s-a chinuit cu "Bătrâna Doamnă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Formaţia din Ghencea a învins foarte greu pe UTA, cu scorul de 2-1, după un final de infarct. Deşi a dominat tot meciul, echipa antrenată de Marius Lăcătuş s-a comportat sub aşteptări în

Formaţia din Ghencea a învins foarte greu pe UTA, cu scorul de 2-1, după un final de infarct. Deşi a dominat tot meciul, echipa antrenată de Marius Lăcătuş s-a comportat sub aşteptări în faţa unui adversar aflat cu un picior în Liga II.


Ajutată copios de arbitrii în această primăvară Steaua a suferit mult fără ajutorul "omului în negru". Meciul a început cu o lovitură de trăznet pentru stelişti. În minutul opt, fostul jucător al lui Dinamo, Dorin Mihuţ a prins un şut excelent şi l-a învins pe portarul Zapata transformat în spectator. Roş-albaştrii au acuzat şocul din plin şi nu au reuşit să-şi creeze nicio ocazie serioasă la poarta lui Tudor în prima repriză.

Partea a doua a început în aceeaşi notă, dar treptat atacurile gazdelor au devenit din ce în ce mai periculoase. Salvarea a venit tot dintr-o fază fixă, fructificată cu o lovitură de cap de către Pepe Moreno, aflat la primul său gol pentru Steaua. După gol, echipa din Ghencea nu a mai reuşit nimic notabil, cea mai mare şansă de gol fiind trecută tot în dreptul arădenilor. În minutul 77 Hidişan l-a surprins pe Zapata cu un şut de la 40 de metri, dar mingea a lovit bara.


Pepe a mai fost o dată aproape de gol, dar Tudor şi-a salvat echipa cu un reflex extraordinar. După o ratare uriaşă a lui Habibou, Vali Badea a marcat golul unei victorii care poate cântări enorm în economia acestei ediţii de campionat. (Cristian Predan)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite