Steaua, ruptă de "bancari"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

fiesta de la Sevilla, unde a marcat de trei ori, Steaua a revenit la ineficacitatea de pe pământ românesc. Adică la un nou scor de 0-0. "Bancarii" s-au aşezat pe două rânduri în faţa careului

fiesta de la Sevilla, unde a marcat de trei ori, Steaua a revenit la ineficacitatea de pe pământ românesc. Adică la un nou scor de 0-0. "Bancarii" s-au aşezat pe două rânduri în faţa careului lui Nae, contracarând cu uşurinţă sau cu noroc atacurile în valuri ale roş-albaştrilor. Dacă fotbal nu au arătat deloc, gazdele s-au impus prin durităţi. Mai întâi, Burcă a avut o intrare dură la Iacob, atacantul stelist alegându-se cu clavicula fracturată, accidentare care, probabil, îl va ţine departe de gazon tot restul sezonului. Apoi, cu zece minute înainte de final, Paraschiv a fost lovit la o săritură de cap, alegându-se cu o tăietură urâtă în zona urechii. După ce a primit îngrijiri timp de câteva minute, mijlocaşul a putut totuşi să continue meciul cu un bandaj pe cap. Pe lângă cei doi accidentaţi, Steaua nu a putut conta tot meciul nici pe fundaşul Dorin Goian, care a cerut schimbarea din cauza unor probleme musculare. "Dacă intraţi în vestiar după meci, vedeaţi cum e acolo. Parcă am fost la Rovine", a mărturisit, după meci, căpitanul stelist Mirel Rădoi, care l-a ironizat şi pe ex-dinamovistul Ovidiu Burcă: "Mai jucăm şi în 12, cu Burcă la noi… Aţi văzut, a dat mingea afară, aşa…".

Roş-albaştrii acuză dur arbitrajul
La finalul partidei din Cotroceni, atât oficialii stelişti, cât şi jucătorii au acuzat în termeni duri arbitrajul brigăzii conduse de Alexandru Deaconu. "Nu sunt supărat pe jucători, ci pe maniera de arbitraj. Deaconu este un nenorocit, un hoţ, a arbitrat împotriva Stelei din primul minut", a tunat finanţatorul Gigi Becali, în timp ce Rădoi a completat: Arbitrul? Dacă la doi metri nu vezi ce s-a întâmplat, înseamnă că nu vrei să vezi". Steliştii erau nedumeriţi de ambiţia neobişnuită şi stilul dur cu care au evoluat jucătorii-gazdă, care nu sunt nici în pericol de retrogradare şi nici nu trag la titlu. "Au fost motivaţi de alte echipe", a declarat Gabriel Boştină. Nervoşi peste măsură jucătorii stelişti şi tehnicianul Olăroiu au fost la un pas să se încaiere cu doi angajaţi ai restaurantului din cadrul bazei, care i-au ironizat pe campioni.

Lucescu jr., înjurat de fanii stelişti
Antrenorul rapidist Răzvan Lucescu a venit în Cotroceni direct de la Mioveni pentru a urmări jocul Stelei. Reperat la pauză, Lucescu jr. a fost înjurat timp de un sfert de oră de fanii stelişti de la tribuna I. "Nu este normal aşa ceva. ştiţi doar cum sunt suporterii. Nu poţi să le pui leucoplast la gură când vin la stadion", a precizat Marius Lăcătuş.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite