Steaua, refuzată de doi străini

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Încercările roş-albaştrilor de a transfera câţiva jucători străini în vederea participării în Liga Campionilor sunt mai dificile decât îşi închipuiau oficialii din Ghencea. După ce au

Încercările roş-albaştrilor de a transfera câţiva jucători străini în vederea participării în Liga Campionilor sunt mai dificile decât îşi închipuiau oficialii din Ghencea. După ce au crezut că o calificare în grupele LC deschide toate uşile, oficialii stelişti s-au izbit de refuzul a doi jucători de la clubul belgian Charleroi.
Managerul general Mihai Stoica, ce s-a aflat zilele trecute în Belgia, a purtat negocieri cu şefii lui Charleroi pentru transferurile mijlocaşului de 21 de ani Fabien Camus şi atacantului Cyril Thereau, ambii francezi. După negocieri de mai multe ore, cele două cluburi s-au înţeles în privinţa lui Camus, dar totul a picat în momentul în care francezul a refuzat să vină în Ghencea. Chiar dacă oferta steliştilor a fost tentantă, se pare că mijlocaşul îşi doreşte să ajungă în campionate mai puternice, precum cel italian sau spaniol. Celălalt fotbalist dorit de stelişti, Cyril Thereau, în vârstă de 23 ani, este golgheterul lui Charleroi, fiind dorit în Ghencea ca un înlocuitor pentru Victoraş Iacob. Roş-albaştrii s-au lovit însă de un nou refuz, francezul dorind să continue alături de Charleroi. "După dobândirea biletelor spre
Paradis
în dauna celor de la Standard, românii s-au dovedit foarte interesaţi de transferuri. Duminică noapte, conducătorii noştri au discutat îndelung cu omologii români. În cele din urmă, Fabien Camus, Cyril Thereau şi clubul Charleroi au ajuns la o înţelegere pentru a continua împreună în acest sezon", notează site-ul oficial al grupării belgiene. Se pare că steliştii mai sunt interesaţi de un alt jucător al lui Charleroi, atacantului Habib Habibou, un fotbalist în vârstă de 19 ani, format la centrul de juniori al lui Paris Saint-Germain.

Protasov îi avertizează pe ucraineni
Fostul antrenor al roş-albaştrilor Oleg Protasov a declarat, pentru cotidianul ucrainean "Sport Segodnia", că Steaua, care va întâlni pe Dinamo Kiev pe 13 septembrie, este o echipă care nu trebuie subestimată. "Steaua este un adversar de luat în seamă. Fotbalul românesc a crescut. În România sunt multe talente, dar finanţarea centrelor de copii lasă de dorit. Steaua este avantajată de propriul stadion, unde tribunele sunt aproape de teren. Dacă Steaua va fi în formă la meciul cu Kiev? Dacă nici atunci nu va fi, atunci când?", a declarat tehnicianul ucrainean.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite