Steaua a plecat cu trei ore întârziere la Kiev

0
Publicat:
Ultima actualizare:

românesc, avionul a făcut drum întors din cauza unei fisuri a parbrizului, care a alertat membrii echipajului."S-a crăpat un gemuleţ din partea dreaptă a copilotului. Parbrizul este format din

românesc, avionul a făcut drum întors din cauza unei fisuri a parbrizului, care a alertat membrii echipajului.
"S-a crăpat un gemuleţ din partea dreaptă a copilotului. Parbrizul este format din trei straturi, iar cel exterior s-a fisurat. În astfel de situaţii, manualul de zbor spune să ne întoarcem pe aeroport. S-a remediat defecţiunea, iar delegaţia va pleca cu aceeaşi aeronavă, în jurul orei 13.00", a declarat Florian Costache, directorul general adjunct al companiei Romavia. În cele din urmă, după înlocuirea gemuleţului, avionul Stelei a decolat, pentru a doua oară, la ora 13.15. Incidentul a dat peste cap programul steliştilor, sosirea în capitala Ucrainei având loc cu o întârziere de peste trei ore. "A fost un geam crăpat, l-au înlocuit şi gata. Jucătorii nu sunt afectaţi deloc, vom câştiga la Kiev", a declarat laconic patronul roş-albaştrilor, Gigi Becali.

Roş-albaştrii, cu gândul la primăvara europeană
Steaua Bucureşti revine după zece ani în Liga Campionilor şi va debuta în această seară, în deplasare, împotriva celei mai titrate echipe a fotbalului ucrainean, Dinamo Kiev. Partida va începe la ora 21.45 şi va fi transmisă în direct de postul Pro TV. După ce au visat un deceniu la un loc la masa bogaţilor, steliştii debutează împotriva unei echipe obişnuite cu aerul tare din Ligă, acolo unde a adunat 11 participări. Oficialii stelişti au păreri împărţite în legătură cu obiectivul echipei în grupe. Dacă patronul Gigi Becali anunţă sus şi tare că Steaua va lua nouă puncte din primele trei meciuri, managerul general Mihai Stoica este ceva mai cumpătat. "Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ şi să acceptăm ideea că o calificare mai departe în Liga Campionilor ar fi formidabilă, dar greu de realizat, pe când o calificare mai departe în Cupa UEFA să spunem că este accesibilă, deşi, din păcate, Dinamo Kiev este cea mai bună echipă din a patra urnă valorică, un adversar foarte puternic", a declarat Meme. Singurul jucător indisponibil pentru partida din această seară este fundaşul Petre Marin, care este suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene. Înaintea partidei, Oli are două necunoscute în echipa de start. Astfel, pentru postul de fundaş dreapta se "luptă" Klemi Saban şi Stelian Stancu, ultimul fiind, se pare, preferat. De asemenea, în atac antrenorul roş-albaştrilor are de ales între Vali Badea şi Cyril Thereau. Evoluţia francezului în partida de la Piteşti a fost pe placul lui Olăroiu, astfel că sunt şanse mari ca Thereau să se regăsească în formula de start.

Surkis se va întâlni cu Becali
Patronul lui Dinamo Kiev, miliardarul Igor Surkis, a declarat că îl ştie pe finanţatorul Stelei, Gigi Becali, pe care îl aşteaptă la o întâlnire în cursul zilei de astăzi. Deşi formaţia ucraineană porneşte ca favorită, Surkis nu îi desconsideră pe români. "Steaua are numeroase trofee, are o mare tradiţie. Singurul avantaj este că noi suntem participanţi obişnuiţi ai Ligii Campionilor, pe când Steaua a ajuns aici după zece ani. Să nu uităm însă că românii au jucat în semifinalele Cupei UEFA. Trebuie să tratăm Steaua cu seriozitate", a precizat Surkis.

Nesmaşnâi: "Românii joacă teatru"
Fundaşul lui Dinamo Kiev, Andrei Nesmaşnâi, nu are o părere foarte bună despre fotbaliştii din ţara noastră. "Fotbalul românesc mă face să mă gândesc la lucruri contradictorii. Pe de o parte echipele din această ţară sunt caracterizate prin ambiţie şi organizare, jucătorii au calităţi tehnice remarcabile. Reversul medaliei este că în teren joacă mult teatru. Numeroşi compatrioţi ai colegului meu Florin Cernat sunt simulanţi, cad de parcă le-ai rupt piciorul", a declarat Nesmaşnâi pentru ziarul "Blik".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite