Steaua este la pământ!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campioana a evoluat penibil contra moldovenilor dovedind că se află într-o criză acută de formă. Roş-albaştrii nu au mai câştigat în deplasare de şase luni, ultima izbândă

Campioana a evoluat penibil contra moldovenilor dovedind că se află într-o criză acută de formă. Roş-albaştrii nu au mai câştigat în deplasare de şase luni, ultima izbândă înregistrându-se la Piteşti, 1-0 cu FC Argeş (8 septembrie 2006)

La finalul partidei, finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a spus, mai în glumă, mai în serios, că se gândeşte tot mai mult să-i dea afară pe Olăroiu, Meme Stoica şi Valeriu Argăseală. Pe acelaşi ton, latifundiarul a declarat că-i va aduce în Ghencea pe Gică Hagi şi Gică Popescu.

Criza roş-albaştrilor pare că nu se mai termină. După o nouă evoluţie foarte slabă, presărată din nou de ieşiri nervoase, reprezentanta noastră în Liga Campionilor a pierdut la Vaslui pe terenul unde în vara trecută cucerea titlul de campioană. Trupa lui Olăroiu traversează o secetă pe terenurile străine din Liga I, unde nu a mai înscris de patru luni şi jumătate!

Meciul a început bine pentru Steaua cu Boştină ratând o bună ocazie la poarta lui Hăisan chiar în primul minut. Eliminarea francezului Thereau din minutul 10 a dat peste cap angrenajul gândit de Olăroiu. Steliştii au început să joace din ce în ce mai prost, ajungând foarte rar în careul vasluian.

În repriza a doua, gazdele au simţit că pot mai mult, iar în minutul 79 Răzvan Neagu a dat lovitura de graţie împingând balonul din interiorul careului mic în plasa porţii lui Andrey. Golul primit a eliminat orice urmă de luciditate din mintea steliştilor care au atacat în ultimele 10 minute haotic, încercând cu disperare să mai repare ceva. Nimic însă.

Oli: "Steaua este dezavantajată"

Înfrângerea de la Vaslui întregeşte pentru roş-albaştri o perioadă neagră fără precedent. Steaua nu a mai câştigat în deplasare din data de 8 septembrie 2006 şi nu a mai marcat pe teren străin din 20 octombrie. Irascibil şi nervos, Oli a încercat să explice şi acest insucces: "Steaua este dezavantajată în lupta pentru locul doi. E greu să te impui astfel", fiind convins că eliminarea francezului a fost dictată uşor. Chestionat în privinţa viitorului său, tehnicianul a replicat sec: "Dacă Gigi crede că asta este soluţia, atunci să mă dea afară".

Eu nu pot comenta decât primele 10 minute. Dacă Silviu Bogdan a văzut mai bine decât tot ceilalţi arbitri, asta e.
Cosmin Olăroiu

FC Vaslui -Steaua 1-0 (0-0)

A marcat: R. Neagu (79)

FC Vaslui: Hăisan - Buhuş, B. Panait, Andronic - Ad. Gheorghiu, Doboş (Buhăescu 72, Moraru 90), Ljubinkovic, Zmeu, Sabou - Temwanjera, Bukvic (Neagu 46). Antrenor: Viorel Hizo.

Steaua: Andrey - St. Stancu (Croitoru 84), Goian, Rădoi, M. Neşu (Saban 47) - Nicoliţă, S. Paraschiv (Iacov 73), Lovin, Boştină - Badea, Thereau. Antrenor: Cosmin Olăroiu.

Arbitri: Sebastian Colţescu - Ionel Popa, Eduard Dumitrescu
Stadion: Municipal. Spectatori: 10.000

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite