Steaua cu noroc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Înainte să intre în sala destinată tragerii la sorţi de la Nyon, preşedintele Valeriu Argăseală şi managerul sportiv Adrian Ilie glumeau că Steaua nu poate pica decât cu BATE Borisov sau

Înainte să intre în sala destinată tragerii la sorţi de la Nyon, preşedintele Valeriu Argăseală şi managerul sportiv Adrian Ilie glumeau că Steaua nu poate pica decât cu BATE Borisov sau Hafnarfjordur. Prima partidă din turul trei a fost chiar aceea pe care oficialii din Ghencea o doreau atât de mult.

"Practic suntem în grupe", a concluzionat finanţatorul Gigi Becali după tragerea la sorţi. Cele două echipe sunt cotate chiar şi sub Zaglebie Lubin, campioana Poloniei, pe care Steaua trebuie să o elimine pentru a ajunge în turul trei. "Sunt foarte mulţumit. Nu e nicio problemă, sunt două echipe de eliminat. Suntem practic în grupe, n-am nicio emoţie în privinţa calificării.

Obiectivul e ieşirea din grupe, dar depinde cu ce echipe vom cădea", a declarat Gigi Becali, care le-a reamintit jucătorilor săi câţi bani vor câştiga dacă ajung în grupe: "Prima de calificare este de 150.000 de dolari. Dacă trecem de grupe, le voi da jucătorilor 200.000 de dolari".

Adversara Stelei va fi aproape sigur BATE Borisov care, în prima manşă a turului doi, s-a impus cu 3-1 în deplasarea de la Harfnarfjordur.

Echipe necunoscute în Europa

BATE Borisov şi Harfnarfjordur sunt echipe care nu au reuşit nimic în cupele europene în istoria lor.Formaţia bielorusă, înfiinţată în 1973, a câştigat de trei ori titlul naţional şi a lansat în fotbalul mare fotbalişti cunoscuţi precum Aleksander Hleb şi Vitali Kutuzov. Harfnarfjordur este un club islandez înfiinţat în 1929, iar cea mai bună performanţă europeană o reprezintă calificarea în primul tur al Cupei UEFA.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite