Steaua, la mâna lui Ariel Ortega

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şansele "roş-albaştrilor" de a-l achiziţiona pe columbian au crescut după ce echipa acestuia a anunţat că se interesează de vedeta argentiniană Antrenorul lui FC Dallas vrea să

Şansele "roş-albaştrilor" de a-l achiziţiona pe columbian au crescut după ce echipa acestuia a anunţat că se interesează de vedeta argentiniană

Antrenorul lui FC Dallas vrea să rezolve în următoarele trei zile transferul lui Ariel Ortega, care e sub contract în acest moment cu River Plate.

"Rămâne sau pleacă Toja?", se întreba ieri cotidianul american "The Dallas News", notând că interesul Stelei pentru jucătorul columbian e cât se poate de serios. Jucătorul pe care îl aşteaptă patronul stelist Gigi Becali şi antrenorul Marius Lăcătuş e mai aproape de Liga I, după ce antrenorul lui Dallas pare că i-a găsit deja un înlocuitor.

"Prioritatea noastră este să găsim un jucător ofensiv care să poată jucă 90 de minute şi să marcheze goluri", a declarat antrenorul lui FC Dallas, Schellas Hyndman, completând: "Vrea să-l încerc pe Ariel Ortega".

Pentru a rezolva rapid transferul, asistentul lui Hyndman, John Ellinger, a fost trimis de urgenţă la Buenos Aires, acolo unde Ortega, 34 de ani, evoluează pentru River Plate.

Vor mai mulţi bani

Chiar dacă Ortega va sosi la Dallas, Steaua va trebui să crească oferta actuală, de un milion de euro, pentru a-l aduce pe Toja în Ghencea. "Noi încercăm să ţinem de jucătorii noştri de All-Star, iar Toja va pleca dacă vom primi o ofertă ieşită din comun", a declarat Hyndman.

Se rezolvă joi

Tot "The Dallas News" susţine că Juan Carlos Toja a anunţat clubul american că e tentat de o mutare în România, unde "ar putea să joace în Liga Campionilor sau Cupa UEFA". "Preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală, va şti dacă va putea să-l cumpere sau nu pe Toja după All-Star Game-ul de joi", anunţă "The Dallas News".

În All-Star, alături de Beckham

Columbianul de 23 de ani a fost selecţionat în echipa All-Star a Major League Soccer, care va întâlni joi echipa engleză West Ham United. Toja va juca alături de nume mari din fotbalul american, precum David Beckham (L.A. Galaxy), Cuauhtemoc Blanco (Chicago Fire) sau Juan Pablo Angel (New York Red Bulls). Jucătorul lui FC Dallas a marcat un gol la All-Star Game-ul din 2007, când selecţionata MLS a învins pe Celtic Glasgow, scor 2-0.

Columbianul este unul dintre cei mai promiţători fotbalişti din MLS
The Sports Network, agenţie americană de presă

Toja va pleca de la FC Dallas dacă vom primi o ofertă ieşită din comun
Schellas Hyndman, antrenor FC Dallas

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite