Steaua a luat şi Cupa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În finala turneului masculin de la Brăila, campioana a trecut de HCM Constanţa, scor 33-32. Constănţenii au acuzat arbitrii La finalul jocului de la Brăila, antrenorul

În finala turneului masculin de la Brăila, campioana a trecut de HCM Constanţa, scor 33-32. Constănţenii au acuzat arbitrii

La finalul jocului de la Brăila, antrenorul "roş-albaştrilor" a fost tuns de centrul Viorel Mazilu, în timp ce omologul său de la HCM, Vasile Stângă, şi-a anunţat demisia.

Dacă la fotbal nu a reuşit să câştige niciun trofeu, Steaua s-a revanşat cu vârf şi îndesat la handbal. Astfel, după ce "roş-albaştrii" au reuşit să câştige campionatul, ieri, aceştia şi-au trecut în vitrină şi Cupa României. A doua la rând. Finala turneului final four disputată la Brăilă a fost cu adevărat dramatică, câştigătoarea fiind desemnată după două serii de aruncări de la şapte metri.

La finalul celor 60 de minute regulamentare, scorul era egal, 26-26, astfel că s-a trecut la executarea "penalty-urilor". La loviturile de departajare, portarul campioanei, Obrad Ivezic, a fost mai inspirat şi a adus în vitrina clubului Cupa României. Pentru bucureşteni, cele mai multe goluri au fost marcate de Bozo Rudic, şapte, în timp ce pentru constănţeni cel mai bun s-a dovedit a fi Laurenţiu Toma, autor a nouă goluri. După decernarea trofeului, steliştii au sărbătorit după modelul brevetat de fotbaliştii de la CFR Cluj. Astfel, centrul Viorel Mazilu l-a tuns pe antrenorul Dumitru Berbece în mijlocul terenului de joc.

Vasile Stângă şi-a dat demisia

Tehnicianul echipei HCM Constanţa, Vasile Stângă, a anunţat că nu va mai rămâne pe banca echipei de la malul mării deoarece nu şi-a îndeplinit obiectivul, şi anume câştigarea campionatului şi a Cupei României. "Activitatea mea la HCM se încheie aici. Eu am avut un obiectiv de îndeplinit şi nu am reuşit. Voi avea o discuţie cu Consiliul de Administraţie, dar sunt sigur că nu vom continua împreună", a afirmat Stângă, care i-a acuzat pe arbitri de viciere de rezultat.

"Cum poţi să câştigi cu cea mai coruptă brigadă de arbitri din România, adică Stănescu şi Harabagiu? După meci le-am spus jucătorilor mei că sunt câştigătorii morali", a mai afirmat Stângă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite