Steaua joaca la Galati cu cutitul la os

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Steaua joaca maine, la Galati, un meci care poate cantari foarte mult in balanta titlului de campioana. Daca pierd, ros- albastrii isi pot compromite in mod serios sansele de a termina acest sezon

Steaua joaca maine, la Galati, un meci care poate cantari foarte mult in balanta titlului de campioana. Daca pierd, ros- albastrii isi pot compromite in mod serios sansele de a termina acest sezon pe primul loc. Tehnicianul stelist Walter Zenga este de parere ca lupta pentru titlu se va da pana in ultima etapa. "Campionatul se va juca pana la sfarsit. Mai bine ca avem patru puncte distanta de locul doi, decat cine e pe locul doi si are patru puncte diferenta de locul patru, la mijloc", a comentat italianul. Speriati de posibilitatea pierderii titlului de campioana, stelistii isi fac curaj cu gandul la o victorie pe terenul Otelului. "Am putea sa rezolvam ecuatia castigarii campionatului in aceasta etapa. Sunt convins ca daca vom reusi sa castigam la Galati, ceea ce este infinit mai greu decat la Iasi, atunci vom castiga campionatul", a spus presedintele executiv al ros- albastrilor, Mihai Stoica, secundat de fundasul George Ogararu. "Daca invingem la Galati, 90 la suta titlul va fi in Ghencea. Daca nu, procentele scad. Rapid pare mai periculoasa, joaca mai bine ca Dinamo. Ar fi un dezastru sa pierdem titlul dupa ce am avut atatea puncte in fata". Inaintea meciului de la Galati, atacantul Andrei Cristea este ingrijorat de ineficacitatea echipei sale, care a inscris un gol in ultimele trei meciuri. "Ne ingrijoreaza ca nu mai marcam in deplasare, dar sper sa rezolvam toate problemele. Meciul de la Galati e la fel de important ca toate celelalte ramase de disputat si trebuie sa invingem ca sa mentinem diferenta de urmaritoare", a spus atacantul stelist.
Hamutovski, lasat pe drumuri
Steaua va face deplasarea la Galati fara portarul bielorus Vasili Hamutovski, dat afara de antrenorul Walter Zenga. Dupa ce a aparat in meciul cu Sportul Studentesc, Hamutovski a fost nemultumit ca Zenga nu l-a introdus si in partida de la Iasi. Suparat, italianul l-a anuntat pe portar ca nu mai intra in vederile sale si ca poate sa-si caute alta echipa. Hamutovski a apelat atunci la presedintele Stelei, Mihai Stoica, cel care i-a spus ca, daca Zenga nu-l mai vrea, este liber sa plece unde va dori. Dupa ce ieri a fost la hotelul Marriott pentru a-si lua pasaportul si pentru a-si rezilia contractul, Hamutovski nu stie ce ii va rezerva viitorul. "Plec de la Steaua. Zenga mi-a spus ca nu mai are nevoie de mine, Mihai Stoica la fel. O sa plec cat de curand acasa, la Minsk, impreuna cu sotia si cu fetita. Nu am nici o oferta, nici un plan, nu stiu care va fi viitorul meu fotbalistic", a spus portarul bielorus care nu a vrut sa dea amanunte despre felul in care i-a fost reziliat contractul. Totusi, presedintele clubului, Mihai Stoica, sustine ca bielorusul are oferte din strainatate, dar ca nu poate mentiona numele clubului. "Solutia plecarii este cea mai buna in acest moment. La modul in care a aparat Martin Tudor, sansele ca Hamutovski sa mai apara in primul 11 sunt minime", a spus Stoica.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite