Steaua italiană

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Formaţia lui Gheorghe Hagi s-a specializat acum în victorii la un singur gol diferenţă: 2-1, 1-0, 1-0 Roş-albaştrii n-au impresionat vineri seara la Constanţa, dar s-au impus la limită

Formaţia lui Gheorghe Hagi s-a specializat acum în victorii la un singur gol diferenţă: 2-1, 1-0, 1-0

Roş-albaştrii n-au impresionat vineri seara la Constanţa, dar s-au impus la limită graţie aceluiaşi Dică. Un gol marcat cu tibia, dar o reuşită care aduce trei puncte Stelei şi un procentaj maxim al lui Gheorghe Hagi pe banca tehnică a echipei din Ghencea.

Gigi Becali era satisfăcut la finalul partidei. "Hagi n-a făcut încă echipă, dar avem valoare şi nu am emoţii. Am avut 15-20 cornere în această partidă şi asta arată că am dominat. Nu am avut probleme, indiferent de rezultat nu mă supăram, pentru că sunt foarte fericit pentru tragerea la sorţi de la prânz, Steaua este o echipă norocoasă.

Fără noroc nu faci nimic în viaţă, poţi să te târăşti ca peştele pe uscat. De Dinamo nu mi-a părut rău că a picat cu o echipă puternică", a recunoscut latifundiarul din Pipera. "Aş vrea să remarc dorinţa şi concentrarea după efortul mare depus marţi, la meciul din Polonia. Am întâlnit o echipă foarte bine organizată în teren, motiv în plus pentru a-mi felicita jucătorii. Defensiva este în regulă, iar în atac facem lucruri bune", a spus Hagi.

Rădoi, mulţumit doar de scor

Mirel Rădoi, căpitanul echipei din Ghencea, susţine că victoria le-a ridicat moralul. "Sunt mulţumit de rezultat, dar nu şi de aspectul jocului, capitol la care mai avem de lucrat. Până la urmă a ieşit bine, chiar dacă nu a fost un joc spectaculos. Am reuşit ceea ce ne-am propus, să luăm cele trei puncte. Ne aşteaptă o săptămână grea şi suntem puţin obosiţi pentru că jucăm acum un meci la fiecare trei zile", a afirmat Mirel Rădoi.


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite