Steaua intalneste Rapidul mic in Giulesti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astazi sunt programate meciurile din 16-imile Cupei Romaniei. Una dintre cele mai interesante partide ale zilei are loc la Bucuresti, intre campioana Steaua si echipa satelit a Rapidului. Dupa

Astazi sunt programate meciurile din 16-imile Cupei Romaniei. Una dintre cele mai interesante partide ale zilei are loc la Bucuresti, intre campioana Steaua si echipa satelit a Rapidului. Dupa derbiul cu Dinamo, stelistii au de infruntat o echipa aflata in mare suferinta in Divizia B, acolo unde ocupa penultimul loc in Seria 2, acumuland doar trei puncte din cinci meciuri. Pentru ca stadionul din strada Veseliei nu intruneste conditiile necesare, organizatorii au mutat partida pe arena ,Valentin Stanescu" din Bucuresti. Stelistii nu par deranjati ca vor juca pe arena ,dusmanilor" din Giulesti. ,Important este ca jucam in Bucuresti", a declarat directorul executiv al ros-albastrilor, Valeriu Argaseala. De partea cealalta, asa cum a promis presedintele rapidist Dinu Gheorghe, echipa satelit nu va primi jucatori de la echipa mare ca sa incurce Steaua. Pentru ca echipa a doua a Rapidului sa fie incurajata de cat mai multi fani, accesul la meci se poate face si pe baza abonamentelor procurate pentru partidele de pe teren propriu ale echipei Rapid, cu cele valabile pentru peluze putandu-se intra la tribuna I.
Partida dintre Rapid II si Steaua va incepe la ora 16 si va fi transmisa in direct de postul TV Sport.
Oltenii, in nocturna cu CFR
Un alt meci tare al 16-imilor Cupei Romaniei aduce fata in fata pe Universitatea Craiova si CFR Cluj. Lideri neinvinsi si fara gol primit al Seriei B2, oltenii au ocazia de a-si incerca fortele cu o echipa puternica din Divizia A, asa cum si-a dorit presedintele Adrian Mititelu. Daca pentru Universitatea Cupa este obiectivul numarul doi, dupa promovare, pentru elevii lui Dorinel Munteanu, a doua competitie fotbalistica a tarii este un bun prilej de a-si indeplini obiectivul, participarea in cupele europene.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite