Steaua ii infrunta pe vikingii de la Rosenborg pentru un loc in Champions League

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Steaua Bucuresti intalneste, in aceasta seara, pe campioana Norvegiei, Rosenborg Trondheim, in prima mansa a turului trei preliminar al Ligii Campionilor. Meciul se bucura de un interes enorm in

Steaua Bucuresti intalneste, in aceasta seara, pe campioana Norvegiei, Rosenborg Trondheim, in prima mansa a turului trei preliminar al Ligii Campionilor. Meciul se bucura de un interes enorm in randul fanilor stelisti, cele 25.000 de bilete fiind epuizate inca de luni. Desi adversara ros-albastrilor traverseaza cea mai neagra perioada din ultimii 30 de ani, tehnicianul ucrainean Oleg Protasov este ingrijorat inaintea partidei. "Modificarile care au avut loc la echipa (n.r. - demisia antrenorului Hansen) nu cred ca sunt atat de bune pentru noi. S-ar putea ca, dupa schimbarea antrenorului, rezultatele lor sa se schimbe deoarece noul tehnician va face unele modificari. in plus, formatia norvegiana este o echipa care are in componenta jucatori cu experienta, care au jucat deja in Liga Campionilor", a spus antrenorul ros-albastrilor, care este de parere ca norvegienii nu mai au incredere in propriile forte. "Acum au niste probleme mai mult psihice pentru ca nu au putut castiga ultimul meci. Cred ca Steaua are sanse sa treaca de norvegieni". In partida din aceasta seara, Steaua nu va putea conta pe Dica si Dinita, ambii eliminati in partida cu Shelbourne. Mai mult, Comisia de Disciplina a UEFA a decis sa-l suspende pe Dica pentru trei meciuri dupa cartonasul rosu luat in urma altercatiei cu irlandezul Rogers. Ramas cu un singur varf din echipa de baza, Victoras Iacob, Protasov are de ales intre Andrei Cristea si Daniel Oprita pentru a forma perechea din linia ofensiva a ros-albastrilor. Totusi, antrenorul ucrainean are si motive sa fie linistit, putand conta, in cupele europene, pe serviciile stalpului apararii, Mirel Radoi, cel care este suspendat pentru primele trei etape ale Diviziei A. In ciuda situatiei dezastruoase din campionat, noul antrenor al nordicilor, Per Mathias Hoegmo, considera ca Rosenborg se va califica in grupele Ligii Campionilor. "Chiar daca am putin timp la dispozitie pentru aceasta dubla mansa, cred totusi ca ne vom califica", a declarat tehnicianul norvegian. Partida dintre Steaua si Rosenborg va fi transmisa in direct, de postul TVR 1, cu incepere de la ora 21.

Vidar Riseth: "Liga Campionilor este cel mai important lucru pentru noi"
Delegatia norvegienilor a ajuns la Bucuresti, ieri, cu o cursa charter de la Trondheim, care aterizat pe aeroportul "Henri Coanda", la ora 14.40. Una dintre vedetele echipei Rosenborg, fundasul Vidar Riseth, a declarat ca, avand in vedere faptul ca sansele pentru un nou titlu sunt compromise, Liga Campionilor a ramas obiectivul numarul unu in acest sezon. "Cunoastem formatia Steaua de pe casete. Este o echipa foarte buna, cu multi jucatori valorosi. Schimbarea de antrenor cred ca este buna pentru noi pentru ca Per Hoegmo este un antrenor cu multa experienta. Va trebui sa ne schimbam si noi pentru a ne califica in grupe. Acum, Liga Campionilor este cel mai important lucru pentru noi", a spus Riseth, jucator, care timp de trei sezoane a imbracat tricoul celebrei echipe scotiene Celtic Glasgow.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite