Steaua mai încearcă o dată Liga cu degetul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La a şasea participare în grupele Ligii Campionilor, steliştii vor o victorie la debut, pentru a avea şanse la calificarea în "optimi" Marius Lăcătuş le-a transmis fotbaliştilor săi

La a şasea participare în grupele Ligii Campionilor, steliştii vor o victorie la debut, pentru a avea şanse la calificarea în "optimi"

Marius Lăcătuş le-a transmis fotbaliştilor săi să joace aşa cum au făcut-o împotriva turcilor de la Galatasaray.

Steaua debutează astăzi, de la ora 21.45, în ediţia 2008-2009 a Ligii Campionilor. Roş-albaştrii joacă o partidă de gală în faţa propriilor fani împotriva campioanei Germaniei, Bayern München.

Înainte de duelul cu cea mai puternică formaţie a grupei F, antrenorul roş-albaştrilor, Marius Lăcătuş, visează la optimile Ligii Campionilor şi le aminteşte jucătorilor săi de meciul câştigat în faţa lui Galatasaray: "Sunt sigur că dacă efortul şi dăruirea în teren vor fi ca la meciul cu Galatasaray, putem să sperăm într-un rezultat bun la meciul cu Bayern. Trebuie să credem în şansa noastră şi poate că a venit momentul să ne calificăm din această grupă", a spus Lăcătuş.

"Combinaţie de români şi columbieni"

Atacantul lui Bayern Miroslav Klose i-a remarcat pe columbienii Zapata, Toja şi Moreno, toţi titulari la Steaua: "Le-am analizat steliştilor sistemul, am observat că este o combinaţie de români cu columbieni. Cunoaştem deja câţiva fotbalişti, precum Golanski, cu care ne-am confruntat la Euro", a spus fotbalistul. Vedeta echipei, francezul Frank Ribery, este nerefăcut complet după accidentarea suferită la Euro şi nici măcar nu a făcut deplasarea la Bucureşti.

În funcţie de joc, vom vedea dacă ne mulţumim cu un egal, dar am venit aici să câştigăm cele trei puncte
Jurgen Klinsmann, antrenor Bayern

Formăm un grup unit şi sper să facem o figură frumoasă la debutul în grupă, ca acum doi ani sau poate chiar mai frumoasă
Sorin Ghionea, fotbalist Steaua

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite