Tot Steaua, iarăşi Steaua!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trupa din Ghencea, care a trecut aseară la pas de campioana Belarusului, scor 2-0, va evolua pentru a doua oară consecutiv în grupele Ligii Campionilor, ajungând la a cincea

Trupa din Ghencea, care a trecut aseară la pas de campioana Belarusului, scor 2-0, va evolua pentru a doua oară consecutiv în grupele Ligii Campionilor, ajungând la a cincea participare

Meciul cu bieloruşii părea pentru Hagi precum o teză cu manualul deschis şi profesorul plecat la buticul din colţ, un examen în care n-aveai voie să dai greş. Bara din minutul 3, semnată de Platonov, după o fază de biliard, a încremenit pentru o secundă aproape 25.000 de spectatori. A fost doar o întâmplare.

Roş-albaştrii au dat senzaţia că trecerea în grupe poate fi o clipă în pericol, iar fotbaliştii din Borisov, dincolo de stângăcii şi preluări penibile, s-au comportat ca nişte copii în prima zi de şcoală: cuminţi pentru a nu supăra pe cei mai mari, dar şi excesiv de ruşinoşi în plan ofensiv. Cu trecerea minutelor, meciul şi-a urmat cursul firesc.

Neaga, primul gol oficial în acest sezon

Neaga s-a luat la viteză cu Radzkov, Dică şi-a etalat tehnica aproape la orice duel, iar Zaharia a dansat printre fundaşii adverşi ca un mire la ora 12:00 noaptea, cu gândul la grupele Ligii Campionilor, dar mai ales la banii pe care urmează să-i numere spre dimineaţă. Lovitura de cap a lui Zaharia, 1-0 (min. 11), l-a mai calmat pe Gigi Becali mereu cu ţigara în gură, ţinut de mână de vărul Virgil.

Neşu a luat un galben, fiecare contact cu un adversar este privit cu teamă de fani, dar Lovin şi Ovidiu Petre dau siguranţă la mijloc, în timp ce Goian şi Rada se simt de parcă au făcut armata împreună. Dică se joacă mereu cu ocaziile, iar în partea a doua bieloruşii nu mai au nimic de pierdut: Sakharov îl driblează lejer pe Goian, dar Stasevich îl ia ţintă pe Rada, la fel cum un obuz loveşte un zid de beton la Bagdad (min. 49).

Zapata se remarcă din nou (min. 51), dar tot contraatacurile celor din Ghencea par mai periculoase. Nicoliţă a fost deschis pe dreapta de Lovin, primul centrează în faţa porţii de unde Neaga marchează ca la antrenament (min. 54). Este 2-0, iar spectacolul a continuat să fie din belşug: Ovidiu Petre a tras un pic pe lângă poartă (min. 60), iar Dică a trimis o "torpilă" pe lângă vinclu (min. 69). Oaspeţii au atacat pe final în valuri, fără a mai influenţa însă rezultatul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite