Steaua e iarăşi pe val

0
Publicat:
Ultima actualizare:

>> Înainte cu 72 de ore să dea piept acasă cu Slavia Praga în Liga Campionilor, trupa lui Marius Lăcătuş a învins sâmbătă seară eterna rivală prin golul marcat de

>> Înainte cu 72 de ore să dea piept acasă cu Slavia Praga în Liga Campionilor, trupa lui Marius Lăcătuş a învins sâmbătă seară eterna rivală prin golul marcat de Neaga.

Roş-albaştrii n-aveau altă variantă decât victoria dacă voiau să mai spere la titlu, în timp ce Zenga evolua cu sabia deasupra capului. A fost un meci şters, salvat de Steaua prin cel mai slab jucător al sezonului, Neaga, renăscut surprinzător la acest derby.

De notat că Dinamo n-a contabilizat nicio ocazie clară de gol, în timp ce Steaua nu s-a putut lăuda cu o prestaţie de excepţie. A rezultat un joc modest, pigmentat şi cu unele momente bune, dar prea puţine pentru un meci de asemenea anvergură. De consemnat, alături de golul lui Neaga (min. 67), bara lui Dică (min. 24) şi reflexele excelente ale lui Lobonţ, care a fost cel mai bun om al oaspeţilor.

Steaua mai are de jucat o restanţă

Trupa din Ghencea este la 12 puncte în spatele liderului CFR Cluj, însă bucureştenii au un meci mai puţin jucat, la Bistriţa, contra Gloriei lui Ioan Ovidiu Sabău. Dacă vor învinge în fieful lui Tata Jean, Steaua rămâne doar la 9 puncte de actualul loc unu în clasament. Până atunci, Steaua joacă mâine, de la ora 21.45, cu Slavia Praga, în Ghencea. Meciul va fi transmis în direct de Pro TV.

Zenga a fost dat afară, interimar este Cornel Ţălnar!

meciului, a avut o discuţie telefonică aprinsă cu italianul. Se pare că Zenga avea în contract o clauză conform căreia nu putea fi demis decât dacă i se oferea o sumă de bani drept despăgubire. Surse autorizate pretind că Zenga ar fi primit 150.000 de dolari ca să plece. Interimar a fost numit Cornel Ţălnar, de la Dinamo II, care se va consulta cu administratorul-delegat Cornel Dinu.

Dinamo are în acest moment trei piste pentru viitorul antrenor: Răzvan Lucescu, Ioan Ovidiu Sabău şi Cristiano Bergodi. Niciunul dintre cei trei n-a dat până acum un răspuns concret la oferta făcută de Dinamo.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite