Steaua i-a racolat pe Badea şi Drida

0
Publicat:
Ultima actualizare:

la finalul partidei, că jucătorii stelişti strigau la Badea s-o lase mai moale pentru că va ajunge la Steaua. Atacantul a avut o prestaţie destul de slabă, "remarcându-se" printr-o ratare

la finalul partidei, că jucătorii stelişti strigau la Badea s-o lase mai moale pentru că va ajunge la Steaua. Atacantul a avut o prestaţie destul de slabă, "remarcându-se" printr-o ratare rarisimă, luftând în faţa porţii. Interesant este că, în acest sezon, fotbalistul a reuşit să ţină la respect toţi granzii, înscriind în Ghencea, Giuleşti şi ştefan cel Mare. "Drida este ca şi semnat, cu Badea se finalizează la sfârşitul săptămânii", a precizat finanţatorul stelist, Gigi Becali. Campioana Diviziei A îşi va afla adversara din turul doi preliminar al Ligii Campionilor săptămâna viitoare, când va avea loc tragerea la sorţi de la Nyon.

Jiul a dat "o lovitură de imagine"
Conducătorii Jiului Petroşani se bucură că mijlocaşul Adrian Drida va juca în Ghencea din această vară. "Plecarea lui este o adevărată lovitură de imagine pentru Jiul, dar şi un câştig pentru jucător", a precizat preşedintele grupării petroşănene, Ilie Bălănescu. "Minerii" s-ar putea despărţi şi de Szabolcs Perenyi, care s-ar putea întoarce la Dinamo.

Porumboiu îşi acuză jucătorii că au primit bani
Finanţatorul lui FC Vaslui, Adrian Porumboiu, continuă să-şi desfiinţeze jucătorii după prestaţia jenantă din faţa Stelei. "Sunt nişte nenorociţi de oameni, nişte perverşi şi nici spectatorii nu sunt departe. Am crezut că aici mai există un dram de mândrie locală, dar m-am înşelat. Aproape toţi jucătorii m-au trădat. Au jucat pe prime foarte mari, dar cred că au primit mai mult din partea cealaltă", a declarat Porumboiu, care se gândeşte serios să renunţe să mai finanţeze gruparea vasluiană.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite