Steaua cumpără străini

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul Marius Lăcătuş spune că în Liga I nu sunt jucători de nivelul formaţiei din Ghencea Campania de transferări ratată din vara trecută pare să-i fi convins pe oficialii

Antrenorul Marius Lăcătuş spune că în Liga I nu sunt jucători de nivelul formaţiei din Ghencea

Campania de transferări ratată din vara trecută pare să-i fi convins pe oficialii Stelei să se axeze pe jucători străini.

După ce modelul lui Becali de a lua tot ce este mai bun din ţară a eşuat, roş-albaştrii vor să bată CFR Cluj cu propriile arme, adică transferuri masive din străinătate.

Tehnicianul Marius Lăcătuş a spus miercuri seară, în cadrul emisiunii "Fanatik Show" de la Telesport, că pauza de iarnă este foarte bună pentru transferul jucătorilor străini.

"Nu este fixată o strategie până acum, însă cu siguranţă vom aduce jucători de valoare din străinătate. Nu ne mai gândim să luăm jucători din ţară pentru că nu ne interesează, nefiind soluţii pentru noi.

Oricum, cu achiziţiile de afară nu prea te rişti în perioada de pregătire din iarnă, că aceştia sunt la zi cu forma fizică", a precizat antrenorul, care a mai spus că nu se pune problema ca jucătorii formaţiei UTA, Edson şi Simao, să ajungă în Ghencea.

Lăcătuş speră ca Steaua să repare în ultimele etape din acest an ce s-a stricat în turul campionatului: "Trebuie să încercăm să ajungem unde ne-am propus până în iarnă, pe podium, pentru a spera apoi la ce e mai frumos".

Probleme de lot

Lăcătuş a spus ieri că problemele cu jucătorii accidentaţi ar putea deveni serioase: "Emeghara, Ovidiu Petre şi Goian sunt incerţi. Dacă nu, li se va da o şansă celorlalţi fotbalişti. Nicoliţă nu va juca".

"Fiara" despre...

...meciul cu Buzău: "Vom juca pe teren şi vom încerca să câştigăm cu forţele proprii."

...Romeo Surdu: "Modul în care se comportă unii suporteri îşi poate pune amprenta pe jocul lui. Trebuie să îl susţinem, să-i dăm o şansă. Surdu poate să fie jucător de Steaua."

...Cyril Thereau: "Îşi doreşte să revină, deci înseamnă că s-a simţit bine în Ghencea. Sunt sigur că poate aduce un plus în atacul echipei noastre."

...campionat: "Având în vedere diferenţa faţă de CFR Cluj, matematic e posibil. Ce ne interesează este să câştigăm meciurile noastre şi să sperăm că CFR va trece şi ea printr-o perioadă mai slabă."

...Zapata: "Este un băiat serios, un profesionist sută la sută. El şi cu Emeghara sunt două transferuri foarte reuşite."

...meciul cu Slavia: "Cred că Gigi Becali trebuie să spună că în prima repriză echipa a jucat mişto, nu la mişto."

...pregătirea de iarnă: "Le-am zis jucătorilor că le-ar prinde bine un stagiu la Forban."

...Vali Bădoi: "De ce nu joacă? La mine cine se pregăteşte serios la antrenamente primeşte o şansă. Nu vreau să vorbesc mai multe, prefer să rezolv problemele astea între noi."

>> Mă interesează să câştigăm Cupa României, pentru că astfel ajungem direct într-o cupă europeană. Nu o să o tratăm neserios.
Marius Lăcătuş
antrenor Steaua

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite