Steaua îşi caută norocul la Sevilla

0
Publicat:
Ultima actualizare:

au emoţii înaintea confruntării de pe stadionul "Manuel Ruiz de Lopera". "Este cel mai important meci al carierei mele de antrenor, pentru că ar însemna o performanţă pentru mine şi pentru

au emoţii înaintea confruntării de pe stadionul "Manuel Ruiz de Lopera". "Este cel mai important meci al carierei mele de antrenor, pentru că ar însemna o performanţă pentru mine şi pentru toţi jucătorii de la Steaua. Nu am totuşi de ce să am emoţii", a precizat tehnicianul Cosmin Olăroiu, care speră ca prezenţa lângă echipă a fostelor glorii să-i motiveze pe jucători. De asemenea, şi preşedintele Marius Lăcătuş spune că nu are emoţii înaintea partidei din oraşul unde, acum două decenii, câştiga Cupa Campionilor Europeni. "Nu am motive ca să am emoţii. Au trecut 20 de ani. Poate dacă mergeam imediat după joc era cu totul altceva", a precizat Lăcătuş. Înainte de plecarea de pe aeroport, finanţatorul Stelei, Gigi Becali, s-a salutat cu actualii şi foştii jucători ai roş-albaştrilor, strigând: "Trăiască Sevilla! Batem cu 2-1". În plus, finanţatorul roş-albaştrilor i-a propus lui Emeric Ienei un post în organigrama clubului Steaua.

Spaniolii vor să facă istorie
Mijlocaşul lui Betis Sevilla, Alberto Rivera, spune că atât el, cât şi colegii lui îşi doresc să elimine pe Steaua şi să scrie astfel istorie pentru clubul andaluz. "Trebuie să ne gândim la faptul că, dacă vom elimina Steaua, vom obţine ceva ce Betis n-a realizat în întreaga istorie, calificarea în sferturile de finală ale Cupei UEFA", a spus Rivera, citat de cotidianul ABC Sevilla.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite