Steaua, campioană chiar de ziua ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

uşor de arbitrul Sebastian Colţescu, la o cădere a lui Iacob, în minutul 6. Rădoi a transformat cu siguranţă şi drumul către titlu era deschis. Profitând de buimăceala vasluienilor, Dică a

uşor de arbitrul Sebastian Colţescu, la o cădere a lui Iacob, în minutul 6. Rădoi a transformat cu siguranţă şi drumul către titlu era deschis. Profitând de buimăceala vasluienilor, Dică a mărit avantajul patru minute mai târziu şi soarta campionatului era pecetluită. Deşi Vasluiul a trecut de două ori pe lângă gol, la luftul din cinci metri al lui Valentin Badea sau la şutul excelent al lui Marius Croitoru, steliştii au mai înscris o dată, înainte de pauză, Dică ducând scorul la proporţii de neprezentare. În repriza a doua chiar dacă au arătat că vor, vasluienii nu au fost în stare să pună mari probleme Stelei. Mai mult, Dică şi-a trecut în palmares un hattrick, înscriind din poziţie singur cu portarul în minutul 58. Numeroşii fani roş-albaştrii prezenţi la peluză au răbufnit prima oară cu zece minute înainte de final, la auzul veştii că partida de la Petroşani a fost suspendată. Fiesta s-a declanşat după ultimul fluier al arbitrului, când mai mulţi suporteri au intrat pe teren pentru a sărbători succesul alături de favoriţii lor. Îmbătaţi de fericire, ultraşii s-au mai încăierat odată cu forţele de ordine. Steliştii au rupt mai multe scaune pe care le-au aruncat în jandarmii care au ripostat, lovindu-i cu bastoanele pe fanii recalcitranţi.

Porumboiu şi-a acuzat jucătorii
La finalul partidei, finanţatorul vasluienilor, Adrian Porumboiu, şi-a acuzat o parte din jucători. "Înaintea meciului am vorbit cu fotbaliştii despre onoare, dar unora ar trebui să le iasă acest cuvânt din memorie. Sunt total nemulţumit de evoluţia lor şi îmi pun semne de întrebare în ceea ce priveşte prezenţa lor în sport. Câţiva n-au stat în picioare, nici măcar în genunchi, ci pe burtă. Am crezut că au caracter, dar m-am înşelat. Iar presiunea pe care Becali a pus-o pe arbitri s-a văzut şi astăzi. Centralul a avut temeri, iar dacă bătea vântul mai tare, arbitra clar într-o direcţie", a acuzat Porumboiu, de aceeaşi părere fiind şi Gigi Becali.

Becali se simte puternic
"Jucătorii de la Vaslui şi-au respectat meseria, dar au evoluat fără răutate. Au făcut o reparaţie morală. Am dat un semnal clar duşmanilor - cât sunt de puternic. Am învins la Vaslui şi i-am oprit pe rapidişti la Petroşani", a spus finanţatorul steliştilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite