Steaua are cotă mai bună, Rapid e în "vână" după Poli

0
Publicat:
Ultima actualizare:

primească gol. Pe de altă parte, Rapidul a înscris în toate cele 13 partide jucate până acum în această competiţie.Meciul secolului dintre Steaua şi Rapid îşi dispută cel de-al doilea

primească gol. Pe de altă parte, Rapidul a înscris în toate cele 13 partide jucate până acum în această competiţie.
Meciul secolului dintre Steaua şi Rapid îşi dispută cel de-al doilea episod pe Stadionul Naţional din Complexul "Lia Manoliu". În faţa a 50.000 de oameni, cele două formaţii se luptă pentru o calificare în careul de aşi al Cupei UEFA. Ultima echipă românească care a jucat o semifinală de cupă europeană a fost Dinamo, în 1990. După egalul din tur, Steaua are un mic avantaj. Glumind, tehnicianul stelist Cosmin Olăroiu le-a transmis rapidiştilor că au motive să se teamă, întrucât roş-albaştrii au obiceiul să facă remize albe pe propriul teren. "Nu vom juca la 0-0. Vom încerca să marcăm", a precizat Oli, imediat după partida tur, în timp ce noua vedetă a roş-albaştrilor, Bănel Nicoliţă, este convins că va înscrie din nou şi în cea de-a doua manşă. Un atu pentru stelişti este revenirea mijlocaşului Gabriel Boştină, care a fost suspendat în tur. Spre deosebire de meciul din Giuleşti, acum steliştii nu au nicio problemă de sănătate, cu excepţia lui Victoraş Iacob, scos din circuit până la vară. De partea cealaltă, rapidiştii au demonstrat că nu sunt nici pe departe obosiţi. Victoria lejeră pe terenul lui Poli le-a dat elevilor lui Răzvan Lucescu oxigenul necesar pentru "meciul vieţii", aşa cum îl numesc toţi cei implicaţi în acest derbi european. În schimb, meciul de la Timişoara a transformat Rapidul în infirmerie. La accidentările mai vechi ale lui Măldărăşanu şi Karamian s-a mai adaugat şi Dănuţ Perjă, care a suferit o fractură de piramidă nazală. În plus, Vali Negru s-a ales cu o comoţie, dar poate evolua în această seară.

Roş-albaştrii, favoriţi la casele de pariuri
Beneficiind de avantajul terenului propriu, dar mai ales după egalul din meciul tur, Steaua este considerată mare favorită la casele de pariuri. Astfel, cota cea mai mică a roş-albaştrilor în cazul calificării este 1,40, în timp ce giuleştenii au o cotă de 2,70 pentru accederea în semifinale. Un rezultat de egalitate este considerat destul de improbabil de specialişti, ajungând până la o cotă de 3,25 la casele de pariuri din străinătate.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite