Steaua brazilianului Elton

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Micuţul mijlocaş a debutat cu gol în tricoul roş-albastru, într-o partidă în care pasele şi driblingurile sale au schimbat faţa jocului campioanei. Trupa lui Oli a învins după 4 luni

Micuţul mijlocaş a debutat cu gol în tricoul roş-albastru, într-o partidă în care pasele şi driblingurile sale au schimbat faţa jocului campioanei. Trupa lui Oli a învins după 4 luni

Formaţia din Ghencea a câştigat primul meci oficial din acest an, scor 2-0, cu FC Argeş. La o nouă partidă în exil, pe un stadion craiovean Ion Oblemenco ce nu a strâns decât 2.000 de spectatori, principala atracţie a Stelei a fost Elton - "piticul atomic" al roş-albaştrilor.

Mijlocaşul, a cărui înălţime este de 1,58 metri, a readus culoarea în jocul palid al Stelei din ultima lună. Elton a impresionat printr-o viteză de invidiat, driblinguri surprinzătoare, dar mai ales pase foarte bune pentru atacanţi. Munca brazilianului a fost răsplătită în debutul reprizei secunde, când a marcat la capătul unei acţiuni personale. "Elton are calităţi şi poate fi decisiv pentru Steaua", a concluzionat tehnicianul Cosmin Olăroiu. Brazilianul i-a asigurat pe stelişti că poate mai mult: "Nu a fost cel mai bun joc al meu, dar sunt bucuros că am marcat şi voi demonstra că pot mai mult". Patronul Stelei, Gigi Becali, a sosit la Craiova cu elicopterul, fiind aşteptat de omologul său oltean, Adrian Mititelu. Cei doi au luat masa în centrul oraşului, apoi amfitrionul i-a arătat stelistului moşiile pe care le deţine în preajma Craiovei. La sfârşitul meciului, Becali s-a urcat cu picioarele pe autoturismul marca Mercedes al lui Mititelu, pentru a le ţine un scurt discurs câtorva zeci de craioveni care l-au aşteptat la ieşirea din tribuna oficială. "Normal că sunt mulţumit de Elton, nu aţi văzut că a dat gol? Am jucat altceva, sunt un psiholog bun! N-avem nevoie de alţii", a declarat Becali.

Steaua - FC Arges 2-0 (0-0)

Au marcat: V. Badea (49), Elton (52)

Steaua: Andrey - Nicoliţă, Goian, Rădoi, Neşu - Boştină (Stancu 86), Lovin, Paraschiv - Elton (Cristocea 63), V. Iacob (Ochiroşii 68), V. Badea.
Antrenor: Cosmin Olăroiu.

FC Argeş: Hotoboc - Tănase, Milosevic, Iordache, M. Stan - Cruceru, Tameş, I. Badea, Prepeliţă (Bălţoi 71) - Mitrovici (C. Tănasă 46), Năstăsie.
Antrenor: Dorinel Munteanu.

Arbitri: Robert Dumitru - Cătălin Savu, Gheorghe Negoiţă
Stadion: Ion Oblemenco (Craiova);
Spectatori: 2.000

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite