Steaua, blocată la Baia Mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Înfrânţi în ultima secundă de Minaur, roş-albaştrii au pierdut contactul pentru titlu cu HCM Constanţa Handbaliştii de la Steaua n-au reuşit să se impună, sâmbătă, la Baia Mare,

Înfrânţi în ultima secundă de Minaur, roş-albaştrii au pierdut contactul pentru titlu cu HCM Constanţa

Handbaliştii de la Steaua n-au reuşit să se impună, sâmbătă, la Baia Mare, în faţa celor de la Minaur, în ciuda faptului că porneau cu prima şansă. Chiar dacă aveau de înfruntat o echipă ce a trecut peste o perioadă destul de lungă de căutări, bucureştenii nu concepeau să se încurce într-o dispută în care victoria le era mai mult decât necesară. Din păcate pentru elevii pregătiţi de Radu Voina, portarul Daniel Apostu şi ucraineanul Yan Vizbovski au fost "bestiile negre" pentru roş-albaştri. Primul a închis poarta în faţa atacurilor lui Mazilu şi compania, în timp ce ucraineanul a înscris ultimul gol al partidei dintr-o lovitură de la nouă metri, pe care a fructificat-o în ultima secundă. În ciuda faptului că jucătorii de la Minaur au dominat partida în marea ei majoritate, pe final, oaspeţii au dat impresia că pot reveni, egalând de la 30-33 prin trei goluri marcate în ultimele minute. Inspiraţia lui Vizbovski le-a dat însă planurile peste cap şi i-a adus în al nouălea cer pe cei 2.500 de suporteri băimăreni.

Birtalan, iritat de ultimul gol

Reuşita din ultima secundă a Minaurului i-a supărat rău pe oficialii stelişti, care nu înţelegeau cum a fost posibil ca ucraineanul Vizbovski să păcălească un întreg bloc bucureştean format în faţa lui Laufceag. "Nu contest victoria gazdelor, care astăzi au dovedit că reprezintă o echipă solidă. Nu pot însă să nu mă uit la ultimul lor gol, pe care l-am primit ca nişte începători", a spus Birtalan, care este convins că înfrângerea de la Baia Mare i-a scos practic din lupta pentru titlu.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite