Steaua a bătut la scor, cu gândul la Boro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campioana Diviziei A, Steaua Bucureşti, a revenit pe prima poziţie a clasamentului după ce a învins cu 3-0 pe Farul Constanţa. Partida a avut loc la mai puţin de 48 de ore după jocul din


Campioana Diviziei A, Steaua Bucureşti, a revenit pe prima poziţie a clasamentului după ce a învins cu 3-0 pe Farul Constanţa. Partida a avut loc la mai puţin de 48 de ore după jocul din semifinalele Cupei UEFA, cu Middlesbrough. După o primă repriză fără gol, Nicoliţă, de două ori, şi Dică au înscris pentru cea mai categorică victorie pe teren propriu în acest retur. Gândurile steliştilor au zburat mai mult spre jocul de joi de la Middlesbrough. Astfel, tehnicianul Stelei a menajat nu mai puţin de cinci titulari contra "marinarilor". "N-a fost un meci uşor. Jucătorii pe care i-am folosit au demonstrat că merită să fie la Steaua. Am introdus mai mulţi jucători noi, pentru a avea meciuri în picioare înaintea partidei cu Middlesbrough, unde avem doi suspendaţi", a explicat Oli. Deşi o remiză albă pe Riverside ar califica Steaua în finala Cupei UEFA, roş-albaştrii spun că obiectivul lor este să înscrie pe pământ englez. "Dacă ne propunem să facem 0-0, venim acasă bătuţi." În legătură cu contracandidatele Stelei la titlu, Rădoi s-a contrazis cu antrenorul său. În timp ce Olăroiu crede că Sportul are puterea să lupte la titlu, căpitanul Stelei a replicat: "Formaţia din Regie speră doar să urce pe podium, nu să ia titlul".

Middlesbrough îşi joacă sezonul joi seară
Adversara Stelei din Cupa UEFA, Middlesbroug, joacă ultima carte a acestui sezon, joi seară, împotriva Stelei. După cu parcurs foarte slab în campionat şi mai ales după eliminarea din Cupa Angliei, unde a pierdut cu 1-0 semifinala în faţa lui West Ham United, "alb-roşii" vor evolua cu cuţitul la os împotriva Stelei. "Trebuie să ne revenim. Băieţii au văzut cât de dureros este să pierzi o semifinală şi nu îşi doresc să repete experienţa joi", a declarat antrenorul Steve McClaren pentru site-ul clubului. Formaţia engleză nu va putea conta, se pare, pe eroul său de la Bucureşti, portarul Mark Schwarzer, care a suferit o lovitură puternică la cap, fiind înlocuit imediat de rezerva Brad Jones.

24 de lire, biletul pentru retur
Astăzi este ultima zi în care suporterii stelişti pot cumpăra bilete pentru returul semifinalei Cupei UEFA cu Middlesbrough. Preţul unui tichet este de 24 de lire sterline, plata făcându-se numai în monedă englezească. Biletele pot fi achiziţionate de la biroul de Marketing din cadrul sediului clubului, între orele 11 şi 19.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite