Cu Steaua, la atac!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul Marius Lăcătuş debutează, în această seară, în Liga Campionilor, împotriva Sevillei, echipă care a venit la Bucureşti cu o apărare decimată Cu zero puncte după

Antrenorul Marius Lăcătuş debutează, în această seară, în Liga Campionilor, împotriva Sevillei, echipă care a venit la Bucureşti cu o apărare decimată

Cu zero puncte după primele meciuri, Steaua joacă în această seară împotriva Sevillei (21.45, în direct ProTV), la debutul european al antrenorului Marius Lăcătuş.

Spaniolii l-au pierdut ieri şi pe Boulahrouz, accidentat, olandezul alăturându-se unei liste lungi de fundaşi pe care antrenorul Manolo Jimenez nu se poate baza. Steaua vânduse până ieri doar 8.864 de bilete.

Antrenor al uneia dintre cele trei echipe care nu au adunat niciun punct în grupele Ligii Campionilor, Marius Lăcătuş încă mai crede în calificarea în optimile competiţiei. "Trebuie să învingem Sevilla, iar apoi pe Slavia Praga şi să vedem în ultima rundă dacă vom fi ajutaţi de jocul rezultatelor.

Meciul de mâine (n.r. - azi) este foarte important pentru mine ca antrenor, este debutul meu în Liga Campionilor. Printr-un rezultat bun cred că am putea să schimbăm moralul jucătorilor, care a avut de suferit după rezultatele mai puţin bune din ultima perioadă", a declarat Lăcătuş.

Steaua, Dinamo Kiev şi VfB Stuttgart sunt singurele echipe care nu au reuşit să câştige vreun punct în primele trei meciuri din faza grupelor.

Şi Boulahrouz s-a "rupt"

Sevilla a venit ieri la Bucureşti cu 18 jucători, după ce olandezul Boulahrouz a devenit indisponibil pentru meciul cu Steaua, alăturându-se unei liste de fundaşi accidentaţi care îi mai cuprinde pe Duda, Javi Navarro, Fazio şi Escude. Manolo Jimenez va avea în această seară doar cinci fundaşi apţi de joc, printre care şi Manuel Ortiz "Lolo", adus de la echipa a doua a clubului.

Interes scăzut

Steaua a vândut până ieri doar 8.864 de bilete şi riscă să aibă la meciul cu Sevilla şi mai puţini spectatori decât la cel cu Arsenal, când aproximativ 14.000 de fani au fost în tribună. Astăzi, în ziua meciului contra echipei spaniole, Steaua va vinde bilete până la ora 18.00, deşi UEFA nu recomandă acest lucru, din motive de securitate.

Preşedintele Sevillei, Jose Maria Del Nido, a declarat ieri că nu îi e teamă de Steaua, deşi consideră că echipa lui Lăcătuş e superioară Slaviei Praga. "Ştiu că aici vom întâlni un public care va fi alături de echipa favorită şi o va susţine.

Cu Steaua, acasă la ea, va fi foarte greu, dar nu ne e frică. Steaua este mai bună decât Slavia, pentru că pe terenul nostru a jucat mai bine decât a făcut-o formaţia cehă", a spus ieri spaniolul. Fostul mare antrenor Emeric Ienei ar putea fi instalat mâine în funcţia de director tehnic al Stelei.

Ienei: "Mă înţeleg cu Gigi"!

"Voi veni la stadion pentru meciul cu Sevilla şi joi voi avea o discuţie cu Gigi Becali. Probabil că voi prelua postul de director tehnic al echipei, dacă mă înţeleg cu Gigi", a declarat Ienei pentru stelisti.ro.

>> Putem păstra atitudinea bună din meciul de la Sevilla şi, cu unele retuşuri, putem scoate un rezultat foarte bun. Mă refer aici la golurile primite. Avem nevoie de mai multă atenţie defensivă.

Ionuţ Rada
fundaş Steaua

>> Au un moral ridicat după victoria în faţa lui Real Madrid, dar am încredere că vom obţine un rezultat bun dacă ne vom dărui şi vom da totul pe teren. Ca să avem şanse, trebuie să prindem o zi bună

Florin Lovin,
mijlocaş Steaua

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite