Steaua a aflat ieri că Vasluiul nu-i ca Roma!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Steliştii au fost aduşi cu picioarele pe pământ de echipa lui Viorel Hizo Ljubinkovici a marcat singurul gol al partidei FC Vaslui - Steaua (1-0), înaintea căreia finanţatorul stelist

Steliştii au fost aduşi cu picioarele pe pământ de echipa lui Viorel Hizo

Ljubinkovici a marcat singurul gol al partidei FC Vaslui - Steaua (1-0), înaintea căreia finanţatorul stelist Gigi Becali declara că se lasă de fotbal în cazul unei înfrângeri.

În prima repriză a meciului de la Vaslui, Steaua nu a mai păstrat nimic din partida cu AS Roma. Fără imaginaţie, fără combinaţii rapide şi aproape inexistentă în atac, echipa antrenată de Marius Lăcătuş s-a văzut trădată şi de omul de încredere dintre buturi, columbianul Zapata.

Portarul a greşit grav în minutul 25, la o lovitură de cap a lui Ljubinkovici, şi Vasluiul a deschis scorul spre uriaşa satisfacţie a patronului Adrian Porumboiu.

Omul cu banii de la echipa gazdă îi dădea o primă lovitură rivalului Becali care, înainte de meci, promisese că se va lăsa de fotbal în cazul unui insucces la Vaslui.

Steliştii nu au reuşit să riposteze după gol, astfel că singura lor ocazie din prima repriză a venit de-abia în minutul 38, când şutul lui Szekely a fost blocat de portarul Kuciak.

Lăcătuş a mizat pe tineri

Oaspeţii au început hotărâţi a doua parte a jocului, dar fără să pună în pericol poarta vasluiană. Jocul anost al Stelei a arătat clar că antrenorul Marius Lăcătuş nu a reuşit să schimbe nimic în cele trei luni care s-au scurs de la finalul ediţiei trecute a Ligii I.

Fără să-şi propună scheme tactice prea mari sau combinaţii spectaculoase, Vasluiul şi-a văzut interesul şi a reuşit să conserve rezultatul. În criză de idei, tehnicianul stelist i-a aruncat în luptă pe cei mai tineri jucători ai săi, Răzvan Ochiroşii şi Bogdan Stancu.

Mai mult, moldovenii ar fi putut face 2-0 în minutul 80, însă Ljubinkovici a ratat copilăreşte în careul lui Zapata. Nervii au cedat pe final, iar fundaşul Sorin Ghionea a văzut cartonaşul roşu direct în minutul 81, pentru o intrare "criminală".

Fanii s-au bătut lângă stadion

Suporterii stelişti şi cei vasluieni s-au încăierat ieri, în apropierea stadionului Municipal. Zeci de fani ai roş-albaştrilor, care nu veniseră în grup organizat pentru a urmări meciul de la Vaslui, s-au întâlnit cu fanii formaţiei gazdă la aproximativ 50 de metri de arenă.

Suporterii vasluieni i-au atacat pe stelişti cu pietre şi în scurt timp s-a ajuns la o bătaie generală care a fost oprită doar de intervenţia jandarmilor. În urma încăierării, forţele de ordine au reţinut mai muţi suporteri din ambele tabere.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite