Steaua se află în pericol să fie depunctată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Centralul a fost gratulat ca "şpagangiu", spunându-se că este "un nenorocit, un om care a primit bani să arbitreze la comandă". Conform reglementărilor luate în ultimul Comitet Executiv,


Centralul a fost gratulat ca "şpagangiu", spunându-se că este "un nenorocit, un om care a primit bani să arbitreze la comandă". Conform reglementărilor luate în ultimul Comitet Executiv, roş-albaştrii riscă o penalizare de trei puncte în clasament, însă oficialii din Ghencea nu cred într-o astfel de variantă. Gigi Becali este aşteptat să-şi susţină punctul de vedere la comisie, iar acesta a ameninţat încă de duminică faptul că va convoca Adunarea Generală a FRF pentru a cere schimbarea lui Mircea Sandu şi a lui Ionuţ Lupescu dacă verdictul va fi unul negativ pentru Steaua.
Dacă va fi depunctată, trupa lui Olăroiu ar cădea de pe locul doi pe locul cinci, iar distanţa faţă de Dinamo ar creşte de la 12 la 15 puncte.
Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat că nu crede că Steaua va fi depunctată, dar îi sfătuieşte pe conducătorii din Ghencea să înceteze cu remarcile calomnioase în viitor. Becali este însă departe de a se cuminţi. Chiar duminica trecută, şeful Stelei i-a atacat într-o emisiune televizată pe oficialii FRF Ionuţ Lupescu şi Florin Prunea, despre care a spus că au instaurat dictatura la federaţie. "Se cred împăraţi, mari jupâni la federaţie. Acolo e dictatură!", a fost declaraţia patronului roş-albaştrilor, care ar putea atrage o posibilă depunctare în cazul în care cei doi vor depune memorii la Comisia de Disciplină. În ceea ce priveşte şedinţa de astăzi, Gigi Becali nu are nici o emoţie, fiind sigur că echipa sa nu va fi depunctată.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite