Steaua, din nou "acasa", la Constanta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul Diviziei A, Steaua, si-a pastrat invincibilitatea in Divizia A, depasind la scor, 4-1, pe Farul Constanta, chiar pe stadionul "Gheorghe Hagi". Dupa victoria din Cupa UEFA cu Valerenga,

Liderul Diviziei A, Steaua, si-a pastrat invincibilitatea in Divizia A, depasind la scor, 4-1, pe Farul Constanta, chiar pe stadionul "Gheorghe Hagi".
Dupa victoria din Cupa UEFA cu Valerenga, obtinuta pe aceeasi arena, elevii lui Protasov au dat din nou recital, inscriind patru goluri si ratand inca pe atatea ocazii uriase de gol. Daca la partida cu norvegienii, ros-albastrii au fost incurajati calduros de publicul constantean, duminica seara stelistii au avut parte de o primire ostila, fiind injurati de spectatori de mai multe ori pe parcursul jocului. In tribune s-au aflat aproximativ 10.000 de spectatori, dintre care doar 300 de fani stelisti veniti din Capitala. "Prieteni? Azi suntem anti-Steaua", a fost mesajul galeriei constantene, care a mai afisat si un banner pe care scria: "Un fotbalist, un sac de cartofi, un loc in Divizia A, 70.000 de euro, un blat in Divizia A, 20.000 de euro, Moralitatea Ultra, nepretuita". Pe teren, insa, Steaua s-a simtit din nou ca acasa, reusind sa inscrie de patru ori in deplasare dupa o pauza de aproape 20 de luni. Dupa un inceput mai curajos al gazdelor, Victoras Iacob si Nicolae Dica au oferit Stelei un avantaj linistitor la pauza. "Marinarii" au dat semne de viata prin golul lui Cristocea, dar sperantele gazdelor au fost spulberate printr-o noua reusita a lui Iacob si prin Gabriel Bostina, care a marcat cel mai frumos gol al meciului, invingandu-l pe Curca printr-un sut de la 16 metri. Formatia din Ghencea isi pastreaza locul intai si dupa etapa a noua, beneficiind de un moral excelent inaintea partidei din Cupa UEFA de joi, impotriva francezilor de la Lens.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite