Steaua, abonata la infrangere in Cupa Romaniei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Stelistii au spus din nou adio Cupei Romaniei inca din faza 16-imilor, dupa ce au fost eliminati de Rapid II dupa loviturile de departajare. Oleg Protasov s-a tinut de cuvant si a trimis in teren o

Stelistii au spus din nou adio Cupei Romaniei inca din faza 16-imilor, dupa ce au fost eliminati de Rapid II dupa loviturile de departajare. Oleg Protasov s-a tinut de cuvant si a trimis in teren o echipa de rezerve in care si-au facut aparitia jucatori precum Tiberiu Curt, Daniel Balan, Cornel Cernea sau Florentin Dumitru. Cu doar doi titulari de drept in teren, Radoi si Dica, Steaua nu a reusit, in prima repriza, sa traga nici macar un sut pe poarta lui Ionut Curca. Evolutia penibila a campionilor a continuat si in partea a doua a jocului, chiar daca Protasov i-a aruncat in lupta pe Goian si Nesu. Cu doi atacanti, Cristea si Oprita, care s-au intrecut in greseli si executii demne de cascadorii rasului, stelistii au avut singurele ocazii importante de gol prin fundasii Goian si Radoi. Dupa 120 de minute fara gol, stelistii au capotat la loviturile de departajare unde inspiratia lui Ionut Curca si executiile imprecise ale lui Lovin si Nesu au lasat Steaua afara din Cupa. La sfarsitul meciului, tehnicianul ros-albastrilor, Oleg Protasov, a spus ca este inadmisibil ca Steaua sa evolueze intr-un mod atat de slab. "Suntem cam suparati ca am pierdut astazi, dar mai mult pentru felul in care am pierdut. Astazi nu am facut nimic bun. La o parte din jucatori le lipsesc meciurile, dar chiar si asa Steaua nu are voie sa joace cum a facut-o astazi. Inainte de meci le-am spus jucatorilor ca poarta niste tricouri pe care scrie Steaua si trebuie sa le respecte. Nu trebuie sa se mai intample asa ceva!", a declarat ucraineanul. Entuziasmati dupa ce au eliminat campioana, cei de la Rapid II sunt convinsi ca au intrat in istorie. "A fost o onoare pentru noi sa intalnim Steaua. Este un rezultat care cu siguranta va ramane in istoria acestei echipe", a declarat antrenorul rapidist Mihai Stoica.
Bataie intre suporteri inainte de meci
Chiar daca la partida au asistat in jur de 800 de spectatori, membrii celor doua galerii rivale nu au pierdut ocazia sa se incaiere inainte de meci. Un suporter al giulestenilor s-a alaturat galeriei steliste, formata din 150 de fani si, exact in momentul in care acesta trecea pe sub Podul Grant, a lovit cu pumnul un stelist, dupa care a fugit. Jandarmii l-au prins si i-au pus catusele, moment in care ceilalti fani giulesteni, care incercau sa-l apere, au avut o scurta altercatie cu fortele de ordine. Incidente au avut loc si la tribuna oficiala, unde presedintele Stelei, Mihai Stoica, a fost injurat de suporterii gazdelor. Spre sfarsitul primei reprize, bodyguardul oficialului din Ghencea, Catalin Zmarandescu, a fost la un pas de a se incaiera cu fanii de la tribuna 0, dar scandalul a fost aplanat prin interventia oficialilor rapidisti. Totusi, Mihai Stoica a parasit stadionul la pauza.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite