Steaua, peste Rapid

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oaspeţii s-au impus la limită, într-un meci în care portarului rapidist Dani Coman i se pot imputa două goluri. George Copos a spus că giuleştenii au ieşit din lupta pentru locul doi

Oaspeţii s-au impus la limită, într-un meci în care portarului rapidist Dani Coman i se pot imputa două goluri. George Copos a spus că giuleştenii au ieşit din lupta pentru locul doi

În ciuda înfrângerii suferite, "alb-vişiniii" nu consideră că ceea ce s-a întâmplat duminică seară, 2-3 cu Steaua, este o tragedie, dar recunosc faptul că şansele de a merge în Liga Campionilor sunt destul de mici.

"Nu e nimic tragic. Tragice sunt accidentele sau cutremurele. Încă ne gândim la locul doi, deşi avem şansa a doua", a precizat Măldărăşanu. Fostul tehnician al Rapidului, Nicolae Manea, l-a atacat dur pe patronul giuleştean George Copos, într-o emisiune difuzată pe postul Telesport. "Vorbeşte tot timpul de spiritul Rapidului, dar nu ştie care e acel spirit. Să dai 30.000 de dolari pe tricoul lui Hagi şi să nu îl ajuţi pe Greavu care avea picioarele amputate?", a răbufnit Manea care i-a reproşat finanţatorului presiunea continuă pe care o pune pe echipă: "La Rapid tot timpul este presiune. Am lucrat trei ani cu tatăl lui Răzvan. Cu Mircea Lucescu era la fel, Copos pune presiune după fiecare meci. Băteam cu 1-0, zicea că a fost meci slab. Nu se pricepe deloc la fotbal". Din cauza fanilor, Rapid a fost sancţionat de către Jandarmerie cu 3.000 de lei şi, mai mult Comisia de Disciplină va judeca miercuri incidentele de la partida cu Steaua, când Mihai Stoica a fost lovit cu diverse obiecte din tribună.

Olăroiu voia să facă trei schimbări la pauză

Tehnicianul din Ghencea, Cosmin Olăroiu, a dezvăluit că se gândea să efectueze toate schimbările permise de regulament încă de la pauză, deoarece Rădoi, Thereau şi Nicoliţă au acuzat accidentări. "La pauză l-am schimbat pe Rădoi cu Baciu. Rădoi abia a putut să-şi încalţe gheata, dar la insistenţele lui l-am chemat pe Baciu înapoi pe Bancă", a precizat Oli.

48 de dosare penale, în urma incidentelor între suporteri

Derby-ul, difuzat de Kanal D, a avut în medie o audienţă de 9,1 puncte de rating, peste un milion de telespectatori, adică o cotă de piaţă de 20,3%. Anul trecut, acelaşi meci, difuzat de TVR1, atingea aproape 15 puncte de rating, dar atunci partida putea decide câştigătoarea campionatului, nu ocupanta locului doi. Altfel, Jandarmeria a amendat 21 de persoane şi a întocmit 48 de dosare penale în urma incidentelor dintre cele două galerii, care înainte de meci s-au bătut la Plaza Romania.

La un moment dat, mă rugam pentru 2-2. Golul al doilea a fost golul lui Dumnezeu. Rapidul a fost mai bun, trebuie să recunoaştem, dar nu mă putea lăsa pe mine Dumnezeu chiar de Florii. Cum să mă bată Copos în Postul Paştelui?"
Gigi Becali

706 Numărul de zile după care Rapid a pierdut pe teren propriu. Ultimul eşec suferit de rapidişti pe stadionul Valentin Stănescu datează din 27 aprilie 2005, ei fiind învinşi de Poli Timişoara cu 3-0, echipă antrenată de Cosmin Olăroiu.

Ochiroşii a fost eroul Stelei, Dani Coman - ţapul ispăşitor

Tânărul de 17 ani a devenit eroul Stelei după ce a marcat golul victoriei roş-albaştrilor în minutul 84. Puştiul a fost adus în Ghencea de managerul general Mihai Stoica, după un adevărat război cu Oţelul Galaţi care a ajuns şi la Tribunalul Sportiv de la Lausanne. Meme i-a ironizat pe rivali declarând că: "i-am bătut cu Ochiroşii în Supercupă, i-am bătut cu Ochiroşii şi în campionat". De partea cealaltă, omul care a îngropat Rapidul a fost portarul Daniel Coman, criticat de patronul George Copos. Portarul este afectat de drama prin care trece mama sa, grav bolnavă, acesta fiind şi motivul pentru care el nu a jucat pentru Naţională.

RAPID - STEAUA 2-3 (1-1)

Au marcat: Ganea ("40), Zicu ("66) / Thereau ("21), Badea ("58), Ochiroşii ("84).

Rapid: D. Coman - M. Constantin, Maftei, Rada (Săpunaru "64)- Perjă, Măldărăşanu, C. Lazăr (Grigore "76), E. Dică (V. Moldovan "46) - Bădoi, Zicu, Ganea. Antrenor: Răzvan Lucescu.

Steaua: Andrey - Stancu, Goian, Rădoi, P. Marin - Nicoliţă, Paraschiv, Boştină (E. Baciu "90+1) - Elton (Cristocea "73)- Thereau (Ochiroşii "52), Badea. Antrenor: Cosmin Olăroiu.

Arbitri: Lubos Michel - Slysko Roman, Mokos Tomas (toţi din Slovacia).
Stadion: Giuleşti-Valentin Stănescu; Spectatori: 9.000.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite