Steaua, Rapid şi Dinamo, favorite

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipele româneşti care vor participa la ediţia 2006/2007 a cupelor europene îşi vor cunoaşte, astăzi, primii adversari. Cu începere de la ora 13,15 are loc, la Nyon (Elveţia), tragerea la

Echipele româneşti care vor participa la ediţia 2006/2007 a cupelor europene îşi vor cunoaşte, astăzi, primii adversari. Cu începere de la ora 13,15 are loc, la Nyon (Elveţia), tragerea la sorţi a tururilor preliminare din Liga Campionilor.
Steaua este cap de serie în turul doi, ceea ce-i va permite să evite adversari precum Dinamo Kiev, Steaua Roşie Belgrad, Fenerbahce Istanbul sau Spartak Moscova. În schimb, campioana României ar putea întâlni pe Austria Salzburg (vicecampioana Austriei), Mlada Boleslav (vicecampioana Cehiei) şi Ruzomberok (campioana Cehiei) sau orice altă echipă calificată din primul tur preliminar, unde cele mai cunoscute grupări sunt NK Gorica (Slovenia) sau Apollon Limassol. În cazul în care se merge mai departe, echipa antrenată de Cosmin Olăroiu va fi cap de serie şi în turul al treilea, la fel ca Internazionale Milano, Arsenal Londra, finalista din acest an sau FC Valencia.
Cu începere de la ora 14.30 are loc tragerea la sorţi în Cupa UEFA, unde Dinamo şi Rapid sunt şi ele capi de serie. Astfel, echipele româneşti au evitat să joace cu formaţiile bulgare ţSKA Sofia, echipa lui Florentin Petre şi Eugen Trică, Lokomotiv Sofia sau Litex Loveci. În schimb, ele ar putea întâlni echipa antrenată de Ioan Andone, Omonia Nicosia, care se anunţă şi cea mai periculoasă dintre adversarii posibili. În caz de calificare, atât dinamoviştii, cât şi giuleştenii trebuie să mai treacă încă două tururi pentru a ajunge în grupele Cupei UEFA.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite