Steaua şi HCM bat la porţile Europei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sorţii nu au fost deloc darnici cu echipele masculine de handbal Steaua şi HCM Constanţa, scoţându-le în faţă cei mai dificili adversari posibili în semifinalele cupelor europene. În

Sorţii nu au fost deloc darnici cu echipele masculine de handbal Steaua şi HCM Constanţa, scoţându-le în faţă cei mai dificili adversari posibili în semifinalele cupelor europene. În Challenge Cup, militarii îi întâlnesc, astăzi, în Sala Polivalentă (ora 17.15), pe croaţii de la Agram Medvescak Zagreb, o echipă care are în lot doi campioni olimpici la Atena. "A fost cea mai proastă tragere la sorţi pentru noi. I-am văzut pe video. Sunt puternici şi duri. şansele de calificare sunt egale. O victorie a noastră la 6 goluri ar fi un rezultat bun pentru primul meci. Nu de adversar mă tem, ci mai mult de noi, de oscilaţiile noastre în joc", ne-a declarat antrenorul Stelei, Vasile Stângă.
La Constanţa, în Cupa Cupelor, HCM primeşte, mâine (ora 17.15), vizita spaniolilor de la Valladolid, o formaţie multinaţională, cu un buget anual de 5 milioane de euro, de zece ori mai mare decât cel al gazdelor. "E clar că spaniolii sunt favoriţi, dar acest lucru ne convine, pentru că la fel s-a întâmplat şi în tururile anterioare. Am auzit chiar că s-au bucurat că au căzut cu noi. Sper ca la sfârşit să regrete amarnic", spune antrenorul Aihan Omer. Doi dintre jucătorii de bază ai echipei de pe litoral, Stavrositu şi Băiceanu, şi-au reluat antrenamentele după accidentări mai vechi, existând mari şanse ca ei să fie folosiţi în meciul de duminică.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite