Steaua - Galata: vrem giugiuc, nu sugiuc!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproape de a duce Steaua în grupele Ligii Campionilor, Marius Lăcătuş promite că nu va juca defensiv împotriva turcilor de la Galatasaray După 2-2 la Istanbul, steliştii dau lupta decisivă

Aproape de a duce Steaua în grupele Ligii Campionilor, Marius Lăcătuş promite că nu va juca defensiv împotriva turcilor de la Galatasaray

După 2-2 la Istanbul, steliştii dau lupta decisivă cu Galata în această seară, de la 20.45 (în direct, Antena 1). Steaua e în faţa celei de-a treia prezenţe consecutive în grupele Ligii.

Antrenorul Marius Lăcătuş nu a ascuns importanţa pe care clubul din Ghencea o acordă partidei din această seară, din manşa a doua a turului trei preliminar al Ligii Campionilor: "Pot spune că e meciul anului pentru Steaua".

"Lăcă" se bazează pe experienţa acumulată de jucători, unii dintre ei, precum Rădoi, Goian, Ghionea, Neşu, Petre Marin, Lovin sau Nicoliţă fiind în lotul stelist la ambele calificări din ultimii doi ani, contra echipelor Standard Liege şi BATE Borisov. De fiecare dată, calificarea s-a jucat la Bucureşti. "Eu mă bazez în primul rând pe reacţia pe care o vor avea fotbaliştii noştri şi pe faptul că au mai trecut ca şi grup prin aşa ceva", a spus Lăcătuş.

Joacă pe cartea atacului

Chiar dacă se califică şi în cazul unei remize, 0-0 sau 1-1, steliştii promit că nu se vor apăra în faţa turcilor: "Nu cred că Steaua este o echipă care să apere un rezultat. Deocamdată trebuie să ştim să speculăm unele greşeli care vor apărea în jocul Galatei. E greu ca Steaua să nu marcheze în Ghencea, cum la fel de greu ar fi să primească două goluri şi să nu dea două", a precizat antrenorul roş-albaştrilor, Marius Lăcătuş.

Cititi si:

Galata se gândeşte deja la grupe , de Sergiu Petre

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite