Steaua şi Dinamo se bat pe un sloven

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce transferul spaniolului Ruben Pulido a intrat în impas, steliştii s-au reorientat către fundaşul sloven al lui Olympique Marseille, Bostijan Cesar. Presa franceză anunţă şi

După ce transferul spaniolului Ruben Pulido a intrat în impas, steliştii s-au reorientat către fundaşul sloven al lui Olympique Marseille, Bostijan Cesar.

Presa franceză anunţă şi interesul lui Dinamo, pe listă mai aflându-se şi alte cluburi din străinătate, precum Recreativo Huelva sau Austria Viena. Cesar a avut un sezon şters la OM, unde a prins rar prima echipă. El a fost cel care a gafat în partida Slovenia - România, pasându-i lui Bănel Nicoliţă care a înscris golul al doilea al "tricolorilor".

Steaua îl mai are în vizor şi pe portarul echipei naţionalei a Columbiei, Robinson Zapata, în vârstă de 28 de ani, care evoluează la formaţia Deportivo Cucuta. Roş-albaştrii l-au transferat pe internaţionalul de juniori Alexandru Iacob de la Corvinul Huneadoara. Fotbalistul are 19 ani, este mijlocaş, iar anul trecut a efectuat un stagiu de pregătire la celebra echipă italiană Internazionale Milano.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite