Steaua, Dinamo şi Rapid vor juca fără spectatori

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cezar Ionescu, secretarul comisiei. Preşedintele CA al FC Steaua, Gigi Becali, a fost suspendat opt etape şi amendat cu 5.000 de lei noi de Comisia de Disciplină a LPF, pentru acuzaţiile formulate

Cezar Ionescu, secretarul comisiei. Preşedintele CA al FC Steaua, Gigi Becali, a fost suspendat opt etape şi amendat cu 5.000 de lei noi de Comisia de Disciplină a LPF, pentru acuzaţiile formulate la adresa preşedintelui Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu. La finalul partidei Dinamo - Steaua, scor 1-0, Becali a afirmat că Mircea Sandu se află în spatele arbitrajelor ostile faţă de echipa sa, "deoarece a primit bani ca să câştige alţii campionatul". De asemenea, şi managerul general al Stelei, Mihai Stoica, a fost suspendat şase etape şi amendat cu 5.000 de lei noi, ca urmare a memoriului depus împotriva sa de arbitrul partidei Dinamo - Steaua, Sorin Corpodean. La sfârşitul meciului respectiv, Stoica a spus că arbitrajul prestat de Sorin Corpodean a fost "comandat" şi că a fost "o hoţie". Altfel, jucătorii care au fost eliminaţi, în timpul meciului dintre Poli Iaşi şi Steaua, partidă arbitrată de Tiberiu Lajos, au fost şi ei sancţionaţi. Radu Ciobanu a primit trei etape de suspendare şi o amendă de 3.000 de lei, pentru că l-a lovit pe "centralul" întâlnirii, Bogdan Onuţ şi Gigel Coman, pentru că s-au luat la bătaie, au primit câte două etape de suspendare şi amenzi de 3.000 de lei, iar Dorin Goian, pentru cumul de cartonaşe galbene, a primit o etapă de suspendare şi 140 de lei amendă.
Iacov, suspendat
Pentru desele acuze pe care le face la adresa preşedintelui LPF, Dumitru Dragomir, instituţia pe care acesta o conduce a reuşit să-l suspende şase etape şi să-l amendeze pe preşedintele clubului FC Naţional, Constantin Iacov, cu 5.000 de lei. Bossul din Parcul cu Platani are o perioadă de cinci zile pentru a face recurs.

Împotriva becalizării României
Asociaţia Consumatorilor de Media a lansat campania cu titlul "Nu vrem să fim becalizaţi" prin care jurnaliştii şi membrii respectivei instituţii vor încerca să găsească soluţii pentru ca Gigi Becali să apară cât mai puţin la televizor. În schimb, Ralu Filip, preşedintele CNA, a declarat că problema nu este Becali, ci faptul că nu există lideri de opinie care să atragă atenţia telespectatorilor cu un alt tip de discurs. "Problema este în partea cealaltă, unde nu există persoane care să stârnească interesul audienţei vorbind într-un alt limbaj. Becali evoluează pe un teren viran", a spus Filip, care crede că, în afara lui Băsescu, nu există politicieni care să stârnească interesul telespectatorilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite