Start fals pentru Pedrazzini

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Roş-albaştrii au jucat din nou slab, după despărţirea de Hagi, trăgând un singur şut pe spaţiul porţii. Ovidiu Petre a făcut henţ în careu în ultimele minute ale partidei dintre UT

Roş-albaştrii au jucat din nou slab, după despărţirea de Hagi, trăgând un singur şut pe spaţiul porţii. Ovidiu Petre a făcut henţ în careu în ultimele minute ale partidei dintre UT Arad şi Steaua, scor final 1-1.

Eliberaţi de "torţionarul" Hagi, steliştii au continuat să ofere o imagine mediocră în Liga 1. Dică şi compania au scos doar un egal cu UTA (1-1), la debutul ca antrenor principal al italianului Massimo Pedrazzini. Steaua a terminat cu un om în minus partida de ieri, după eliminarea din minutul 74 a lui Victoraş Iacob.

Festivalul fotbalistic promis la Arad de patronul Stelei s-a terminat trist pentru vicecampioana României. Cu Pedrazzini pe bancă, steliştii au început timid meciul cu UTA şi i-au pierdut din minutul 14 pe Goian şi Lovin, accidentaţi. Nicoliţă a fost cel care a deschis scorul, în minutul 57, din pasa lui Iacob, ultimul transformându-se în "omul negru" al Stelei.

Cu un sfert de oră înainte de final, "Jancker" l-a lovit cu cotul pe Chiţa şi a văzut roşu direct. La semieşecul steliştilor a contribuit în egală măsură Ovidiu Petre, care a făcut henţ în careu, demn de o fază de volei decât de una de fotbal în minutul 83. Edson a transformat fără probleme, lăsând pe Steaua cu doar 12 puncte după primele opt etape. Roş-albaştrii mai au o restanţă de disputat, cu Pandurii Târgu Jiu.

"Lăcătuş, din iarnă"

Becali a fost contestat de suporterii stelişti prezenţi la meci, care au strigat numele fostului antrenor, Gheorghe Hagi. Fanii nu au cântat decât din minutul 15, înjurându-l pe patronul stelist şi cerându-i acestuia să plece din Ghencea. Galeria roş-albaştrilor le-a strigat numele lui Hagi şi antrenorului gazdelor, Marius Lăcătuş. Fanii au cântat doar cinci minute, după care au tăcut până la final. Becali a anunţat că Lăcătuş ar putea fi numit noul antrenor al Stelei în intersezon: "Lăcătuş are prima şansă să ajungă la Steaua din iarnă. Marius este un om pe care îl apreciez extraordinar de mult".

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite