Start anevoios: Steaua – Ceahlaul 2-1

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La debutul oficial al lui Hagi pe banca Stelei, Dică a fost adevăratul rege. A anulat avantajul Cehlăului dintr-un penalty şi a adus victoria cu o lovitură de cap de maestru Dubla cu

La debutul oficial al lui Hagi pe banca Stelei, Dică a fost adevăratul rege. A anulat avantajul Cehlăului dintr-un penalty şi a adus victoria cu o lovitură de cap de maestru

Dubla cu Zaglebie, din preliminariile Ligii Campionilor, ar trebuie să le dea mari emoţii steliştilor. Ieri-seară, la primul meci oficial al sezonului, roş-albaştrii au învins cu destule emoţii modesta Ceahlăul, scor 2-1. Nemţenii au deschis scorul prin Vranjkovic, Steaua revenind şi adjudecându-şi victoria graţie dublei lui Nicolae Dică. Piteşteanul a mai trimis de două ori mingea în bară.

Hagi a debutat oficial ca antrenor al Stelei mai nervos ca niciodată. S-a agitat non stop pe marginea terenului, şi-a jucătorii şi a protestat la deciziile arbitrului Colţescu. După 12 minute de joc, centralul craiovean a acordat un penalty împotriva Stelei, transformat de fostul dinamovist Vranjkovic.

A fost momentul în care Gigi Becali a părăsit nervos loja. Patronul stelist s-a pripit, pentru că la doar trei minute distanţă Colţescu a dictat un penalty şi pentru Steaua, eronat, la un fault asupra Nicoliţă în afara careului. Dică a executat fără emoţii, începându-şi astfel recitalul. Atacantul stelist, fără dubii cel mai bun om de pe teren, a mai avut o bară înainte de a marca golul victoriei.

În minutul 63 a înscris un gol superb cu o lovitură de cap excelent plasată, execuţie urmată la patru minute de o nouă bară, de această dată din lovitură libere. Evoluţia piteşteanului a fost unul dintre puţinele motive de satisfacţie pentru Hagi, mai ales că partenerul din atac al lui Dică, Neaga, a încheiat o prestaţia lamentabilă cu o eliminare în minutul 91, după ce a lovit un adversar. Ceahlăul a terminat meciul în nouă oameni, Lucian Goian (80) şi Vranjkovic fiind eliminaţi.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite