Start în All Star Weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Confruntarea baschetbalistică dintre Est şi Vest ţine trei zile, fiind unul dintre cele mai urmărite evenimente din Statele Unite ale Americii. A 57-a ediţie a All Star Game va avea loc

Confruntarea baschetbalistică dintre Est şi Vest ţine trei zile, fiind unul dintre cele mai urmărite evenimente din Statele Unite ale Americii.

A 57-a ediţie a All Star Game va avea loc în acest weekend la New Orleans şi urmează să fie transmis în 215 ţări şi comentat în 44 de limbi. Sâmbătă dimineaţă, de la 4.00, va avea loc întâlnirea debutanţilor, duminică dimineaţă, de la 3.00, va avea loc competiţia de slam dunk-uri, iar meciul Est contra Vest se va disputa luni dimineaţă de la ora 3.00.

Kevin Garnett şi Lebron James sunt vedetele Estului, în timp ce Vestul se bazează pe Kobe Bryant şi Allen Iverson. Doc Rivers, de la Boston Celtics, îi va antrena pe estici, în timp ce Byron Scott, de la New Orleans Hornets, se va ocupa de vestici.

Pentru întâlnirea de gală a acestui eveniment, meciul dintre Est şi Vest, cel mai ieftin bilet costă 200 de dolari, iar cel mai scump ajunge la aproximativ 8.000 de dolari. Din păcate pentru cei din Vest, ei ar putea rămâne fără vedeta Kobe Bryant, care are probleme la unul dintre degetele mâinii drepte. Ieri, Kobe a efectuat un control medical, iar acum aşteaptă verdictul doctorilor.

"Trebuie să văd ce spun doctorii. Am dureri mari şi sunt şanse mici să particip la concursul de trei puncte, dar sper să primesc o veste bună ca să pot juca contra esticilor", a spus Bryant. Dar chiar şi aşa, americanii cred că esticii se vor impune fără probleme.

În cele 56 de întâlniri de până acum, Estul a câştigat de 34 de ori, iar Vestul s-a impus de 22 de ori, iar Memphis, Portland, Sacramento şi Toronto sunt singurele oraşe cu echipe în NBA care nu au găzduit un All Star Game. Anul trecut, Vestul a învins Estul, scor 153-132, iar MVP a fost ales Kobe Bryant. Toate partidele vor putea fi văzute în România pe postul Boom Sport One, iar unul dintre comentatori va fi Gheorghe Mureşan.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite