Stancu şi Szekely au lovit din prima

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei doi jucători transferaţi de Steaua în această vară au înscris la meciul de debut, iar patronul Becali visează la o echipă "ca Spania la Euro" Vicecampioana Ligii I s-a impus cu 2-0

Cei doi jucători transferaţi de Steaua în această vară au înscris la meciul de debut, iar patronul Becali visează la o echipă "ca Spania la Euro"

Vicecampioana Ligii I s-a impus cu 2-0 în prima partidă amicală a perioadei de pregătire, disputată pe terenul echipei slovene NK Maribor.

Steaua a început bine seria partidelor de pregătire din această vară. Elevii lui Marius Lăcătuş au câştigat meciul disputat pe terenul slovenilor de la Maribor, după un joc în care noile achiziţii, Bogdan Stancu şi Janos Szekely, au reuşit primele goluri în tricoul roşu-albastru.

Evoluţia echipei, dar şi golul marcat în minutul 48, l-au determinat pe Szekely să viseze la grupele Ligii Campionilor.

"A fost primul meci din acest turneu de pregătire şi este foarte important că l-am câştigat. Cred că avem o echipă bună şi ne vom lupta cu toţii să ne calificăm în Liga Campionilor şi chiar mai departe", a declarat Szekely pentru site-ul clubului.

"Armada" lui Gigi

În partida de luni seară, Marius Lăcătuş l-a folosit titular pe postul de fundaş dreapta pe tânărul de la Steaua II, Bogdan Mustaţă. Acesta a fost schimbat spre finalul partidei de colegul său de la tineret, Alexandru Iacob.

Victoria l-a entuziasmat pe patronul Gigi Becali, care anunţă o echipă Steaua similară ca joc cu noua campioană europeană, Spania: "Mi-a plăcut cum au jucat noile achiziţii în primul amical. Jucătorii Stelei au dreptate când spun că echipa asta poate ajunge în grupele Ligii Campionilor.

Este exact ceea ce eu am vrut să construiesc. Mai trebuie ceva, dar e o echipă care va juca exact ce a jucat Spania la Euro. CFR Cluj are o echipă bună, legată, întărită, iar Rapid a făcut nişte achiziţii foarte bune. Eu am cei mai buni portari din România, Zapata şi Tătăruşanu. Nu mai iau nimic, am cea mai puternică echipă".

Echipa antrenată de Marius Lăcătuş va juca următorul meci amical contra echipei austriece SK Austria Karnten, astăzi, de la ora 18.00.

Mă înţeleg bine cu toţi colegii. Muncim cu toţii pentru calificarea în grupele Ligii Campionilor şi câştigarea titlului
Tiago Gomes, mijlocaş Steaua

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite