Stan: "Am intrat pe teren speriaţi de bombe" - Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa sportivă scrie despre părerea lui Stan despre meciul cu Dinamo, mesajul suporterilor stelişti către Becali şi greşeala lui Stoichiţă. Printre alte subiecte, Borcea vorbeşte despre echipele favorite la câştigarea titlului de campioană, iar Becali e sigur că Steaua ia titlul.

Stan: "Am intrat pe teren speriaţi de bombe"

Conducătorul echipei Oţelul Galaţi, Marius Stan, susţine că meciul cu Dinamo, pierdut de moldoveni cu scorul de 2-3, a avut două feţe: una în prima repriză, când elevii lui Dorinel Munteanu au intrat pe teren "speriaţi de bombe" şi una în repriza secundă, când "oţelarii" au alergat să remonteze ecartul de două goluri, însă nu au reuşit. Preşedintele grupării de pe malul Dunării a declarat, pentru Sport Total FM, că înfrângerile cu Dinamo şi Steaua nu fac altceva decât să le dea apă la moară "clevetitorilor" care nu fac decât să critice. "Cu Dinamo a fost ca şi la meciul cu Steaua. Am intrat pe teren speriaţi de bombe şi în repriza a doua am alergat să reparăm ce am stricat în prima", a declarat Marius Stan.

Stoichiţă a comis-o: A uitat că Toja a fost titular şi a jucat tot meciul!

Deşi Steaua a câştigat în meciul cu Gaz Metan şi rămâne la un punct de CFR, Mihai Stoichiţă nu este fericit. Antrenorul Stelei a fost afectat de reacţia fanilor, atât de afectat încât a uitat că Toja a fost titular şi l-a trecut pe lista absenţilor. "A fost un meci disputat în condiţii speciale. Aţi văzut şi voi ce s-a întâmplat, nu mă mai întrebaţi. Îi felicit pe jucători pentru tăria de caracter, care nu au renunţat la ideea de a câştiga titlul. Nimeni nu ne-a impus asta, ne-am impus-o singuri. Am dominat meciul, chiar dacă n-am fost spectaculoşi, a fost şi terenul greu. Determinarea ne-a dus să rezolvăm victoria asta. Le mulţumesc jucătorilor, mai ales că s-a spus că am conflicte cu ei şi că am pierdut vestiarul. Nu ştiu dacă o să fim până la Paşte pe primul loc, dar luptăm până la capăt", a declarat Stoichiţă, citat de Sport.ro

Borcea: "CFR poate să nu prindă nici Cupele Europene"

 Preşedintele executiv al lui Dinamo, Cristi Borcea, a vorbit la GSP TV despre echipele favorite la câştigarea titlului de campioană din Liga 1.  "Una din cele şapte poate să câştige campionatul sau două dintre ele nu vor prinde Cupele Europene. CFR, care  a terminat pe primul loc poate să nu prindă nici Cupele Europene. Sau Dinamo, care a terminat pe locul şapte, să ia campionatul. Mi-e frică de Dinamo. Nu pot să vă spun (că Dinamo ia titlul). Nu am luat titlul când am condus 27 de etape anul trecut şi mai erau cinci etape şi aveam patru etape avans", a spus Borcea.

Becali: "Au revenit Tănase şi Emeghara, acum chiar că luăm titlul!"

Patronul Stelei este convins că roş-albaştrii vor termina stagiunea pe prima treaptă a clasamentului o dată cu revenirile lui Cristi Tănase şi Ifeanyi Emeghara, scrie Gazeta Sporturilor. "Mă interesează doar Tănase şi Emeghara. Faptul că cei doi au jucat 90 de minute îmi garantează că vom câştiga titlul. Aceştia vor închega Steaua. Vom domina orice adversar. Mi-a revenit moralul, e mare bucurie. Tănase nu mai are nici o problemă medicală. Emeghara nu joacă, face artă, pictează cu mingea. Ce să mai, mi-a plăcut toată echipa", a declarat Gigi Becali.

Fanii i-au făcut o nouă aroganţă lui Becali! Contestat de la fotolii!

Suporterii Stelei nu pot fi opriţi! După ce suporterii au câştigat în instanţă dreptul de a intra pe stadion( prin intermediul AISS), conducerea Stelei le-a oferit fanilor bilete gratuite la fotolii, cu intenţia declarată a lui Gigi Becali de a face inutilă victoria în justiţie a celor cu abonamente anulate la peluză. Deşi era de aşteptat ca suporterii să nu accepte "oferta" conducerii, o parte din aceştia şi-a luat inima-n dinţi şi s-a îmbrăcat frumos pentru a merge la fotolii, Scrie Prosport. Aceştia, în mare parte îmbrăcaţi la patru ace, au urcat la tribuna oficială a stadionului Steaua şi au privit partida. În jur de 30, aceştia i-au făcut o nouă "aroganţă" lui Gigi Becali, afişând un mesaj din două părţi, cu adresă clară: "Vinde, pleacă...!"

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite