"Squadra azzurra", la mâna arbitrului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

confuz. În minutele 73, De Rossi l-a împiedicat pe Gyan să tragă la poartă din careu, dar Italia a fost iertată. La fel s-a întâmplat şi peste şapte minute, când neglijentul De Rossi,

confuz. În minutele 73, De Rossi l-a împiedicat pe Gyan să tragă la poartă din careu, dar Italia a fost iertată. La fel s-a întâmplat şi peste şapte minute, când neglijentul De Rossi, împreună cu Zaccardo l-au blocat pe Asamoah, intrat în suprafaţa de pedeapsă. Peninsularii şi-a dovedit încă o dată oportunismul, înscriind golul doi în finalul partidei, prin Iaquinta, după ce Kouffour a bâlbâit o minge în apărare.

Pirlo, omul bun la toate
Cel mai bun jucător de pe teren a fost italianul Andrea Pirlo, care s-a evidenţiat atât în atac, cât şi în apărare. "El a marcat primul gol, care, într-un astfel de meci, este extrem de important. Nu a fost doar golul, el a muncit mult şi în defensivă. A făcut foarte multe pentru echipă şi a fost o parte importantă a acestei victorii", a precizat Ka-Ming Kwok, membru în Comisia Tehnică a FIFA. "Nu am reuşit să-l controlăm pe Pirlo, el a fost foarte bun şi a marcat un gol. Acum ne pregătim pentru meciul cu Cehia şi cred că încă putem trece de faza grupelor", a declarat selecţionerul Ghanei, Ratomir Dujkovici.

Lippi este mulţumit de echipă
Selecţionerul "squadrei azzurra", Marcello Lippi, a declarat că jucătorii săi au jucat exact aşa cum îşi dorea. "Este un meci pozitiv. Am jucat aşa cum ne-am propus. Am avut multe ocazii. Sunt mulţumit de prestaţia echipei şi cred că şi jucătorii sunt fericiţi, mai ales că ultimele 20 de zile au fost dificile. Ambiţia noastră este să mergem cât mai departe posibil. Am câştigat un meci, dar urmează un altul, foarte dificil cu SUA", a precizat Lippi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite