Spuneti-va parerea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Raspuns la intrebarea saptamanii: Va reusi Gica Popescu sa-l impiedice pe Mircea Sandu sa obtina un nou mandat in fruntea FRF? Stimata redactie, La inceput credeam ca tot ce trebuia sa faca

Raspuns la intrebarea saptamanii:
Va reusi Gica Popescu sa-l impiedice pe Mircea Sandu sa obtina un nou mandat in fruntea FRF?
Stimata redactie,
La inceput credeam ca tot ce trebuia sa faca Mircea Sandu pentru a castiga sefia FRF era sa candideze. Acum, am speranta ca Gica Popescu il va putea detrona pe Nasu din functia pe care o ocupa de prea multa vreme. Dupa parerea mea, inlaturarea lui Ionut Lupescu din cursa pentru presedintie se va intoarce impotriva lui Sandu. Este limpede ca cei care il sustineau pe "Kaiser" acum nu pot trece in tabara Nasului, ci in cea a lui Gica Popescu. Astfel, in loc sa dezbine si sa cucereasca, Sandu si-a intarit un adversar. Ramane de vazut totusi cat de mult va mai fi sustinut Sandu pana la ora alegerilor. Sincer, in momentul de fata tot Nasu ramane favorit, dupa parerea mea, dar nu este exclusa o revenire spectaculoasa a lui Gica Popescu. (Mircea Anton)
***
Da, pot spune cu tarie ca Gica Popescu are posibilitatea sa il inlature pe Mircea Sandu de la Casa Fotbalului. Daca nu va reusi acum Popescu, cine o va putea face? Poate alte doua calificari ratate la turnee finale. Important este ca membrii adunarii generale care vor vota sa inteleaga faptul ca asa nu se mai poate si ca o schimbare la nivelul conducerii FRF ar putea scoate din criza echipa nationala.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite