Sportul trece iar la reconstrucţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Surpriza plăcută a campionatului, Sportul Studenţesc, este foarte aproape de a-şi pierde antrenorul şi pe cei mai importanţi jucători din lot.Tehnicianul "studenţilor", Gheorghe Mulţescu, a

Surpriza plăcută a campionatului, Sportul Studenţesc, este foarte aproape de a-şi pierde antrenorul şi pe cei mai importanţi jucători din lot.
Tehnicianul "studenţilor", Gheorghe Mulţescu, a declarat la finalul partidei câştigate cu 2-1, în faţa Gloriei Bistriţa, că sunt şanse foarte mari să părăsească echipa din Regie. "Este greu de crezut că voi mai antrena aici pentru că, din câte ştiu eu, vor pleca foarte mulţi jucători. Este dificil de făcut o altă echipă cum a fost aceasta. Nu voi condiţiona rămânerea mea aici pentru că, înainte să o preiau, patronul mi-a spus că o să vândă din fotbalişti şi să nu mă opun. Să vedem ce va fi. Acum ne lingem rănile", a spus Mulţescu. Supărat că nu a putut ajunge în Cupa UEFA, echipa sa fiind depăşită de Dinamo, "principalul" din Regie a acuzat faptul că s-a ajuns în această situaţie din cauza granzilor din campionatul intern: "Am simţit la meciul cu Rapid că suntem o echipă fără forţă. Această formaţie a fost prea curată şi de aceea am căzut pradă rechinilor". Golgheterul campionatului, Ionuţ Mazilu, a declarat şi el că doreşte să părăsească clubul patronat de Vasile şiman, spunând că a venit timpul să ajungă la o echipă puternică. Tibi Bălan şi Eduard Stăncioiu ar putea întregi şi ei lista celor care vor pleca în această vară.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite