Sportul şi-a păstrat prima poziţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi a fost mai puţin convingătoare ca altă dată, trupa din Regie a plecat cu toate cele trei puncte de la Bacău, rămânând lideră în Divizia A. Studenţii au avut însă nevoie de ajutorul

Deşi a fost mai puţin convingătoare ca altă dată, trupa din Regie a plecat cu toate cele trei puncte de la Bacău, rămânând lideră în Divizia A. Studenţii au avut însă nevoie de ajutorul arbitrului, pentru a se impune cu 2-1.
Echipa lui Gheorghe Mulţescu s-a deplasat în oraşul lui Bacovia, pentru a da piept cu singura echipă care nu mai are nicio şansă să se salveze de la retrogradare. "Gaşca nebună" a privit meciul, cel puţin în prima repriză, cu lejeritate şi a văzut că nu poate răzbi prin apărarea bine aşezată în teren de antrenorul gazdelor, Cristi Popovici. O primă repriză care anunţa un meci nul şi care ar fi scos mai mult ca sigur "studenţii" din lupta pentru titlu. Mai mult, după pauză, primii care au marcat au fost băcăuanii, prin Verdeş. Elevii lui Mulţescu şi-au revenit abia după ce au primit ajutor din partea "centralului" Robert Dumitru, care a acordat un penalti inexistent, transformat de Tibi Bălan. Imediat, fotbaliştii din Regie şi-au adus aminte că sunt lideri ai Diviziei A şi au atacat în valuri, acelaşi Bălan înscriind golul de trei puncte în minutul 81. "Meciul nu a fost spectaculos şi nici nu avea cum, pentru că terenul este sub nivelul Diviziei B. Este un rezultat just", a apreciat antrenorul oaspeţilor. "Am luat bătaie de la o echipă cotată cu prima şansă. A fost cât pe ce să obţinem un rezultat bun, mai ales că am deschis scorul. Echitabil cred că era un rezultat de egalitate", a spus Cristi Popovici, tehnicianul care va antrena din sezonul viitor în eşalonul secund.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite