Sportivii ar putea fi liberi de ziua lor. Vezi cine a propus asta!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un membru al Parlamentului României s-a hotărât să revoluţioneze piaţa muncii. Astfel, fiecare angajat ar urma să fie liber de ziua lui, fie că este sportiv, medic sau inginer.

Deputatul PDL Marius Rogin s-a gândit să iniţieze un proiect legislativ potrivit căruia toţi angajaţii să fie liberi de ziua lor de naştere.

image

"Oamenii care trebuie să meragă la muncă atunci când e ziua lor de naştere se gândesc cu groază că vor avea stat opt, sau multe ore la serviciu şi nu vor da randament în aceaa zi, întrucât gândurile lor sunt în cu totul altă parte, mai precis la petrecere. Mai mult, unii îşi fac mari probeleme când e vorba să îşi cinstească colegii la serviciu, atât din pricina banilor dar mai ales a ceea ce vor pune pe masă. Nu mai vorbesc de deranjul care se face atunci când colegii sunt invitaţi să servească câte ceva din ce a pus omul pe masă, deranj care afectează programul obişnuit al angajaţilor. De aceea, cred că de ziua de naştere, angajatul trebuie să spun aşa,să primească un cadou de la angajator, adică, liber în aceea zi, fapt pentru care voi depune un proiect de lege în acest sens. Legea se va aplica în toate domeniile, fie că vorbim despre ingineri, medici, sportivi sau funcţionari", a declarat Rogin.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite