EXCLUSIV / VIDEO ŞI SUPER GALERIE FOTO: Wesley a făcut show total la Al-Hilal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Brazilianul transferat de la Vaslui i-a înnebunit pe arabi! După ce a reuşit „dubla" în Al-Clasico, luni, el a făcut spectacol într-un alt derby al campionatului saudit.

Wesley, etapa şi golul. După aceste coordonate se desfăşoare prima ligă din Arabia Saudită în acest sezon.

Atacantul de 31 de ani n-a avut nevoie de nicio perioadă de adaptare, s-a obişnuit repede şi cu căldura sufocantă şi, săptămână de săptămână, face show pe teren. Ultima demonstraţie de forţă a venit luni.

 

Wesley e foarte iubit de arabi
image
image

CLICK PENTRU A VEDEA O GALERIE FOTO CU WESLEY 

Ce a făcut?

În precedentul derby, cel cu Al-Nasr, câştigat cu 3-1, Wesley a punctat de două ori.

De această dată, în confruntarea cu rivala Al-Shabab, fostul fotbalist al Vasluiului a înscris o singură dată, însă Al-Hilal a învins mai clar, cu 3-0.

Wesley a contribuit la deschiderea scorului de către Adil Hermach, atunci când i-a aşezat perfect mingea marocanului cu pieptul.

Apoi, brazilianul a ridicat scorul la 2-0, imediat după pauză cu o execuţie fantastică: plecare de la limita ofsaid-ului, preluare excelentă pe piept în careu şi un şut formidabil, care l-a lăsat fără replică pe portar.

VEZI REUŞITA LUI WESLEY

VEZI ALTE FAZE DIN MECI CU WESLEY

Are un bilanţ fantastic

Victoria cu 3-0 a urcat Al-Hilal pe locul 2 în campionat cu 14 puncte după şapte runde.

Liderul surpriză e Al-Fateh, formaţie la care joacă fostul stelist, Elton. Al-Fateh are un avans de cinci puncte faţă de Al-Hilal pe care a învins-o în meciul direct, chiar la Riad!

În ceea ce îl priveşte pe Wesley, bilanţul său e unul excelent. El are deja opt goluri în campionat fiind pe primul loc în top-ul celor mai buni marcatori. În această ierarhie stă bine şi Elton, cu patru reuşite.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite